Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Atlético Jones Fernandezteam
541 Tactiek What2
58% Balbezit 42%
35% Spel op eigen helft 65%
11 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 4
58 gemiddelde waardering 45
goed Schieten goed
zeer goed Passen matig
uitstekend Verdedigen uitstekend


5e minuut.
Inworp. Villena met een snelle inworp. Rubint geeft een hoge lob. Stoica is nu in balbezit. Stoica haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Klungelig pakt Camacho de bal. Torbica probeert naar een medespeler te passen. Szut is nu in balbezit. Szut geeft een hoge lob. Wieczorek springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Sapek passt de bal in één keer door. Wieczorek rent richting de bal. Cesarotto legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Cesarotto krijgt een gele kaart. Wieczorek raakt geblesseerd tijdens het duel. Freud legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Siimenson maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético Jones - Fernandezteam 1:0

43e minuut.
Szut onderschept slim de pass. Szut met een sublieme pass. Zanatti bereikt de bal nog maar net als eerste. Zanatti haalt uit met een fantastische trap. Siimenson werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atlético Jones 41%, Fernandezteam 59%.
Atlético Jones - Fernandezteam 1:0

47e minuut.
Guelman onderschept slim de pass. Sapek verovert de bal door een tackle van achteren. Sapek geeft een hoge lob. Wieczorek bereikt de bal nog maar net als eerste. Wieczorek geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Zanatti is nu in balbezit. Zanatti draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético Jones - Fernandezteam 2:0

50e minuut.
Inworp. Torbica zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Wieczorek met een sublieme pass. Zanatti bereikt de bal nog maar net als eerste. Zanatti schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

55e minuut.
Daar is Torbica, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Torbica geeft de bal voor. Daar is Cesarotto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wieczorek bereikt de bal nog maar net als eerste. Wieczorek schiet op doel. Siimenson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

63e minuut.
Quiñónez met een sublieme pass. Torbica bereikt de bal nog maar net als eerste. Torbica geeft de bal voor. Wieczorek rent richting de bal. Wieczorek haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Pumpucs geeft de bal voor. Wieczorek heeft problemen om de bal te vangen. Zanatti met een sublieme pass. Torbica is nu in balbezit. Torbica geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético Jones - Fernandezteam 3:0

70e minuut.
Villena is nu in balbezit. Villena passt de bal met de wreef. Quiñónez geeft een lange en hoge pass. Wieczorek bereikt de bal nog maar net als eerste. Wieczorek draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Villena rent richting de bal. Zanatti onderschept slim de pass. Zanatti geeft de bal voor. Klungelig pakt Abad de bal. Wieczorek is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético Jones - Fernandezteam 4:0

87e minuut.
Cesarotto geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sapek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pumpucs rent richting de bal. Pumpucs haalt uit met een fantastische trap. Siimenson bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atlético Jones 28%, Fernandezteam 72%.
Atlético Jones - Fernandezteam 4:0