Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Prime SokkerMine
The One Tactiek carrileros
57% Balbezit 43%
45% Spel op eigen helft 55%
19 Doelpogingen 9
5 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 1
63.5 gemiddelde waardering 53.1
formidabel Schieten uitstekend
uitstekend Passen solide
uitstekend Verdedigen solide


1e minuut.
Garlobo bereikt de bal nog maar net als eerste. Garlobo speelt de bal door. Akords geeft een hoge lob. Ðăng Khoa is nu in balbezit. Ðăng Khoa draait met de bal, schiet en ... Bălăcescu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

4e minuut.
Pęski verovert de bal door een tackle van achteren. Sessiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Pęski onderschept slim de pass. Garlobo bereikt de bal nog maar net als eerste. Garlobo geeft een hoge lob. Bălăcescu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Mamet probeert naar een medespeler te passen. Pęski controleert de bal met de borst. Halmi rent richting de bal. Halmi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Prime - SokkerMine 0:1

19e minuut.
Vila rent richting de bal. Akords verovert de bal door een tackle van achteren. Akords met een sublieme pass. Ðăng Khoa is nu in balbezit. Ðăng Khoa schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Navarro bereikt de bal nog maar net als eerste. Garlobo onderschept slim de pass. Garlobo geeft de bal voor. Ðăng Khoa rent richting de bal. Ðăng Khoa haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
Ðăng Khoa is nu in balbezit. Burkhard tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ðăng Khoa is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Pęski zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Ðăng Khoa rent richting de bal. Morejón rent richting de bal. Morejón haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Garlobo geeft de bal voor. Ðăng Khoa probeert de bal met de borst te controleren. Burkhard is nu in balbezit. Ðăng Khoa verovert de bal door een tackle van achteren. Ðăng Khoa draait met de bal, schiet en ... Bălăcescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Prime - SokkerMine 1:1

34e minuut.
Vila passt de bal in één keer door. Halmi rent richting de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Vila neemt de hoekschop. Halmi krijgt zijn hoofd ertegen. Kotwicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Pęski probeert naar een medespeler te passen. Garlobo rent richting de bal. Garlobo passt de bal in één keer door. Ðăng Khoa rent richting de bal. Ðăng Khoa schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Sporchia geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Morejón de bal. Ruz rent richting de bal. Ruz geeft een hoge lob. Halmi maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Prime 47%, SokkerMine 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Prime - SokkerMine 1:1

46e minuut.
Klungelig pakt Sessiz de bal. Garlobo rent richting de bal. Garlobo geeft de bal voor. Ðăng Khoa springt en kopt de bal. Bălăcescu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Sessiz is nu in balbezit. Sessiz geeft een hoge lob. Inworp. Garlobo met de inworp. Morejón geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Mamet geeft een hoge lob. Buitenspel voor Morejón. Goede buitenspelval van de verdediging. Haraszti maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Halmi bereikt de bal nog maar net als eerste. Halmi draait met de bal, schiet en ... Kotwicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

62e minuut.
Pęski speelt de bal door. Ðăng Khoa bereikt de bal nog maar net als eerste. Sessiz is nu in balbezit. Garlobo onderschept slim de pass. Garlobo draait met de bal, schiet en ... Bălăcescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

63e minuut.
Garlobo geeft een hoge lob. Ðăng Khoa kan de bal niet met de borst controleren. Ruz probeert naar een medespeler te passen. Pęski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pęski geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

68e minuut.
Ðăng Khoa rent richting de bal. Ðăng Khoa geeft de bal voor. Garlobo bereikt de bal nog maar net als eerste. Garlobo draait met de bal, schiet en ... Bălăcescu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Prime - SokkerMine 2:1

70e minuut.
Noal met een sublieme pass. Marichal rent richting de bal. Met opzet legt Kurki zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Kurki moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Kurki schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

75e minuut.
Morejón passt de bal zonder na te denken. Ruz bereikt de bal nog maar net als eerste. Garlobo verovert de bal door een tackle van achteren. Garlobo haalt uit met een fantastische trap. Paal! Sessiz heeft problemen om de bal te vangen. Ðăng Khoa is nu in balbezit. Ðăng Khoa haalt uit met een fantastische trap. Bălăcescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

78e minuut.
Morejón is nu in balbezit. Haraszti is nu in balbezit. Ðăng Khoa verovert de bal door een tackle van achteren. Ðăng Khoa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Prime - SokkerMine 3:1

86e minuut.
Pęski passt de bal in één keer door. Ruz rent richting de bal. Ðăng Khoa onderschept slim de pass. Ðăng Khoa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Prime - SokkerMine 4:1

88e minuut.
Halmi rent richting de bal. Sporchia schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Halmi is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Omerovic zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Halmi is nu in balbezit. Mamet legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Halmi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Halmi neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
Prime - SokkerMine 4:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Prime 42%, SokkerMine 58%.
Prime - SokkerMine 4:2