Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Olivos SS Fernandezteam
4-1-3-2 Tactiek What2
50% Balbezit 50%
40% Spel op eigen helft 60%
11 Doelpogingen 5
4 Overtredingen 3
3 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
54.3 gemiddelde waardering 44.4
excellent Schieten good
adequate Passen average
excellent Verdedigen excellent


8e minuut.
Dąbkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Machado verovert de bal door een tackle van achteren. Rubint rent richting de bal. Machado onderschept slim de pass. Machado draait met de bal, schiet en ... Berzaín kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

9e minuut.
González Ruiz rent richting de bal. Villena verovert de bal door een tackle van achteren. Villena geeft een hoge lob. Boury rent richting de bal. Boury schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

13e minuut.
Żyrkowski raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Oliva komt het veld opgelopen.

18e minuut.
Suárez met een sublieme pass. Corral is nu in balbezit. Gullo verovert de bal door een tackle van achteren. Gullo draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Machado bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Olivos SS - Fernandezteam 1:0

27e minuut.
Machado bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Abad. Machado is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. González Ruiz zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Machado springt en kopt de bal. Berzaín maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Landim zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rubint rent richting de bal. Oliva tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Oliva krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Sucu geeft een hoge lob. Boury kopt de bal weg. Klungelig pakt Tabor de bal. Stoica bereikt de bal nog maar net als eerste. Stoica haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

36e minuut.
Chiţac geeft een lange en hoge pass. Dąbkowski heeft problemen om de bal te vangen. Machado verovert de bal door een tackle van achteren. Machado schiet op doel. Berzaín maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Olivos SS - Fernandezteam 2:0

38e minuut.
Villena is nu in balbezit. González Ruiz verovert de bal door een tackle van achteren. González Ruiz passt de bal met de wreef. Gullo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gullo draait met de bal, schiet en ... Berzaín verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Olivos SS 39%, Fernandezteam 61%.
FC Olivos SS - Fernandezteam 2:0

51e minuut.
Sucu geeft de bal voor. Stoica kopt de bal weg. Chiţac rent richting de bal. Landim onderschept slim de pass. Landim haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Gullo kopt de bal weg. Rubint is nu in balbezit. González Ruiz begaat een overtreding. González Ruiz krijgt een gele kaart.

69e minuut.
Gullo kopt de bal weg. Corral rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Oliva. Oliva krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

73e minuut.
Chiţac bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiţac geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Suárez de bal. Gullo rent richting de bal. Gullo haalt uit met een fantastische trap. Berzaín probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Anglada rent richting de bal. Rubint tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Anglada is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Soylu zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Suárez kopt de bal weg. Daar is Sucu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Machado rent richting de bal. Machado schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

78e minuut.
Anglada schiet op doel. Abad probeert de bal aan de voet te houden. Dąbkowski verovert de bal door een tackle van achteren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Anglada geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Machado rent richting de bal. Machado draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Olivos SS - Fernandezteam 3:0

79e minuut.
Landim bereikt de bal nog maar net als eerste. Landim geeft de bal voor. Boury heeft problemen om de bal te vangen. Stoica rent richting de bal. Stoica schiet op doel. Korajlić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

81e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Boury stond buitenspel. Andideri komt het veld opgelopen. Rodríguez komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Olivos SS 41%, Fernandezteam 59%.
FC Olivos SS - Fernandezteam 3:0