Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Palma Soriano Atlético Jones
2da2A Tactiek 532
46% Balbezit 54%
49% Spel op eigen helft 51%
12 Doelpogingen 3
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
49.4 gemiddelde waardering 48.9
excellent Schieten solid
adequate Passen good
very good Verdedigen solid


11e minuut.
Sapek met een sublieme pass. Pumpucs rent richting de bal. Pumpucs passt de bal in één keer door. Wieczorek is nu in balbezit. Wieczorek haalt uit met een fantastische trap. Petzner verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

13e minuut.
Cãrbunaru geeft een lange en hoge pass. Snoeck is nu in balbezit. Snoeck probeert naar een medespeler te passen. Gendron is nu in balbezit. Gendron haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Daar is Montezuma, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Palma Soriano - Atlético Jones 1:0

20e minuut.
Sapek geeft een hoge lob. Percan rent richting de bal. Olak verovert de bal door een tackle van achteren. Cãrbunaru geeft een hoge lob. Snoeck krijgt zijn hoofd ertegen. Portas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Gendron is nu in balbezit. Gendron draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Palma Soriano - Atlético Jones 2:0

21e minuut.
Pumpucs heeft problemen om de bal te vangen. Gendron is nu in balbezit. Pumpucs tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gendron raakt geblesseerd tijdens het duel. Clotten zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Portas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
Pumpucs rent richting de bal. Grzywocz geeft een lange en hoge pass. Snoeck bereikt de bal nog maar net als eerste. Snoeck schiet op doel. Paal! Snoeck is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Soria rent richting de bal. Soria geeft de bal voor. Grzywocz heeft problemen om de bal te vangen. Wieczorek bereikt de bal nog maar net als eerste. Wieczorek schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Na een snelle pass probeert Sapek de bal onder controle te krijgen. Gendron bereikt de bal nog maar net als eerste. Gendron probeert naar een medespeler te passen. Snoeck bereikt de bal nog maar net als eerste. Snoeck draait met de bal, schiet en ... Portas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
Na een snelle pass probeert Balestracci de bal onder controle te krijgen. Snoeck bereikt de bal nog maar net als eerste. Snoeck heeft problemen om de bal te vangen. Snoeck schiet op doel. Portas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Palma Soriano - Atlético Jones 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Palma Soriano 47%, Atlético Jones 53%.
FC Palma Soriano - Atlético Jones 3:0

56e minuut.
Gendron met een sublieme pass. Savón rent richting de bal. Snoeck onderschept slim de pass. Snoeck haalt uit met een fantastische trap. Portas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Palma Soriano - Atlético Jones 4:0

65e minuut.
Cãrbunaru is nu in balbezit. Clotten is nu in balbezit. Clotten probeert naar een medespeler te passen. Gendron is nu in balbezit. Gendron draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!

80e minuut.
Cãrbunaru onderschept slim de pass. Cãrbunaru geeft de bal voor. Snoeck is nu in balbezit. Snoeck schiet op doel. De bal raakt de paal.

88e minuut.
Gendron rent richting de bal. Gendron passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Snoeck de bal. Snoeck schiet op doel. Portas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Palma Soriano - Atlético Jones 5:0

90e minuut.
Grzywocz geeft een lange en hoge pass. Montezuma is nu in balbezit. Gendron schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Gendron naar de kleedkamers voor een vroege douche.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Palma Soriano 51%, Atlético Jones 49%.
FC Palma Soriano - Atlético Jones 5:0