Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Prime Atlético Jones
The One Tactiek 541
43% Balbezit 57%
40% Spel op eigen helft 60%
14 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
64 gemiddelde waardering 58.5
uitstekend Schieten goed
uitstekend Passen zeer goed
formidabel Verdedigen formidabel


2e minuut.
Vila passt de bal zonder na te denken. Akords bereikt de bal nog maar net als eerste. Akords probeert naar een medespeler te passen. Ðăng Khoa rent richting de bal. Ðăng Khoa haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Torbica bereikt de bal nog maar net als eerste. Torbica passt de bal zonder na te denken. Zanatti speelt de bal door. Wieczorek bereikt de bal nog maar net als eerste. Wieczorek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Prime - Atlético Jones 0:1

20e minuut.
Akords met de inworp. Morejón bereikt de bal nog maar net als eerste. Morejón geeft een hoge lob. Ðăng Khoa springt en kopt de bal. Kuchar maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Prime - Atlético Jones 1:1

27e minuut.
Daar is Cruzata, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ðăng Khoa bereikt de bal nog maar net als eerste. Cruzata tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cruzata krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Akords is nu in balbezit. Akords geeft een lange en hoge pass. Andreescu is nu in balbezit. Ðăng Khoa verovert de bal door een tackle van achteren. Ðăng Khoa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Prime - Atlético Jones 2:1

37e minuut.
Inworp. Mickiewicz met de inworp. Akords geeft een lange en hoge pass. Ðăng Khoa springt en kopt de bal. Kuchar maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Prime - Atlético Jones 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Prime 47%, Atlético Jones 53%.
Prime - Atlético Jones 3:1

47e minuut.
Sapek probeert naar een medespeler te passen. Zanatti probeert naar een medespeler te passen. Pumpucs heeft problemen om de bal te vangen. Pumpucs geeft een hoge lob. Wieczorek maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Akords geeft een hoge lob. Ðăng Khoa is nu in balbezit. Andreescu begaat een overtreding. Ðăng Khoa raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Morejón neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Andreescu geeft een lange en hoge pass. Mickiewicz kopt de bal weg. Freud rent richting de bal. Akords verovert de bal door een tackle van achteren. Morejón geeft een lange en hoge pass. Kuchar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

71e minuut.
Ðăng Khoa bereikt de bal nog maar net als eerste. Akords probeert naar een medespeler te passen. Morejón speelt de bal door. Ðăng Khoa rent richting de bal. Ðăng Khoa draait met de bal, schiet en ... Kuchar bokst de bal weg.

73e minuut.
Pumpucs rent richting de bal. Pumpucs passt de bal in één keer door. Wieczorek is nu in balbezit. Zanatti rent richting de bal. Zanatti haalt uit met een fantastische trap. Kotwicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
Quiñónez heeft problemen om de bal te vangen. Andreescu probeert naar een medespeler te passen. Akords rent richting de bal. Akords geeft de bal voor. Ðăng Khoa springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Mickiewicz met een sublieme pass. Akords is nu in balbezit. Akords passt de bal met de wreef. Morejón bereikt de bal nog maar net als eerste. Morejón draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

79e minuut.
Pumpucs met een sublieme pass. Daar is Freud, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zanatti is nu in balbezit. Akords onderschept slim de pass. Akords haalt uit met een fantastische trap. Kuchar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

83e minuut.
Mickiewicz rent richting de bal. Quiñónez verovert de bal door een tackle van achteren. Quiñónez probeert naar een medespeler te passen. Cruzata is nu in balbezit. Ðăng Khoa rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Prime - Atlético Jones 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Prime 33%, Atlético Jones 67%.
Prime - Atlético Jones 4:1