Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Olivos SS CescBarsa
4-1-3-2 Tactiek 5-2-1L-2
47% Balbezit 53%
51% Spel op eigen helft 49%
4 Doelpogingen 12
6 Overtredingen 1
3 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 8
53.4 gemiddelde waardering 59.8
solide Schieten zeer goed
redelijk Passen uitstekend
uitstekend Verdedigen formidabel


7e minuut.
Bandera passt de bal met de wreef. Vizcarrondo bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Vizcarrondo de bal. Vizcarrondo geeft een lange en hoge pass. bin Muhammad Fahmi krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Bandera passt de bal met de wreef. Almaguer rent richting de bal. Soylu begaat een overtreding. Soylu krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Estévez onderschept slim de pass. Estévez geeft een hoge lob. Vizcarrondo bereikt de bal nog maar net als eerste. Vizcarrondo geeft de bal voor. bin Muhammad Fahmi maakt een snoekduik en kopt de bal. Korajlić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

25e minuut.
Almaguer is nu in balbezit. Almaguer passt de bal in één keer door. Vizcarrondo is nu in balbezit. Vizcarrondo geeft een lange en hoge pass. bin Muhammad Fahmi maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Concepción rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Machado. Concepción is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Czapnik zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Vizcarrondo bereikt de bal nog maar net als eerste. Vizcarrondo probeert naar een medespeler te passen. Almaguer rent richting de bal. Almaguer draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Olivos SS 47%, CescBarsa 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Olivos SS - CescBarsa 0:0

55e minuut.
Felczak met een sublieme pass. Estévez rent richting de bal. Felczak maakt een afschuwelijke overtreding. Felczak krijgt een gele kaart.

55e minuut.
Vizcarrondo bereikt de bal nog maar net als eerste. Vizcarrondo geeft een hoge lob. bin Muhammad Fahmi bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Muhammad Fahmi schiet op doel. Korajlić maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

57e minuut.
Garrido rent richting de bal. Gullo onderschept slim de pass. Christofileas bereikt de bal nog maar net als eerste. Gullo verovert de bal door een tackle van achteren. Gullo draait met de bal, schiet en ... Paal! Dióssy bokst de bal weg. Machado rent richting de bal. Machado schiet op doel. Dióssy werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Olivos SS - CescBarsa 1:0

63e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sak komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Bandera speelt de bal door. Vizcarrondo heeft problemen om de bal te vangen. Anglada tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Anglada krijgt een gele kaart.

67e minuut.
Vizcarrondo geeft een hoge lob. Hotanen kopt de bal weg. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Vizcarrondo geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. bin Muhammad Fahmi krijgt zijn hoofd ertegen. Korajlić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Felczak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sak is nu in balbezit. Sak haalt uit met een fantastische trap. Korajlić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Olivos SS - CescBarsa 1:1

73e minuut.
Concepción geeft een hoge lob. Sak bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Sak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sak draait met de bal, schiet en ... Korajlić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Olivos SS - CescBarsa 1:2

79e minuut.
Bandera probeert naar een medespeler te passen. Vizcarrondo rent richting de bal. Vizcarrondo geeft een hoge lob. Sak is nu in balbezit. Sak haalt uit met een fantastische trap. Korajlić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

82e minuut.
Gullo bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Christofileas. Gullo is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Andideri komt het veld opgelopen. Rodríguez komt het veld opgelopen.

87e minuut.
Bandera geeft een hoge lob. Vizcarrondo bereikt de bal nog maar net als eerste. Vizcarrondo probeert naar een medespeler te passen. Sak rent richting de bal. Sak schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Olivos SS 56%, CescBarsa 44%.
FC Olivos SS - CescBarsa 1:2