Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LatinGol Fernandezteam
FiTTO-v1.0 UP-M Tactiek What2
53% Balbezit 47%
34% Spel op eigen helft 66%
5 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
49.5 gemiddelde waardering 43.5
good Schieten adequate
solid Passen average
solid Verdedigen excellent


17e minuut.
Landim met een snelle inworp. Villena met een sublieme pass. Liétaer bereikt de bal nog maar net als eerste. Stoica verovert de bal door een tackle van achteren. Stoica schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Sierny verovert de bal door een tackle van achteren. Sierny geeft een hoge lob. Boldescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Boldescu schiet op doel. Berzaín probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
LatinGol - Fernandezteam 1:0

30e minuut.
Klungelig pakt Dąbkowski de bal. Boldescu rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Abad ... Strafschop! Boldescu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Boldescu neemt zijn aanloop. Berzaín probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LatinGol 33%, Fernandezteam 67%.
LatinGol - Fernandezteam 1:0

58e minuut.
Abad speelt de bal door. Corral heeft problemen om de bal te vangen. Cooper verovert de bal door een tackle van achteren. Cooper draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LatinGol - Fernandezteam 2:0

82e minuut.
Liétaer zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cooper bereikt de bal nog maar net als eerste. Corral begaat een overtreding. Corral krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LatinGol 34%, Fernandezteam 66%.
LatinGol - Fernandezteam 2:0