Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SokkerMine FC Palma Soriano
carrileros Tactiek 2da2A
55% Balbezit 45%
30% Spel op eigen helft 70%
23 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 3
58.7 gemiddelde waardering 49.3
excellent Schieten very good
excellent Passen adequate
very good Verdedigen excellent


1e minuut.
Vila passt de bal zonder na te denken. Omerovic bereikt de bal nog maar net als eerste. Omerovic passt de bal zonder na te denken. Halmi is nu in balbezit. Halmi schiet op doel. Petzner probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

2e minuut.
Halmi is nu in balbezit. Marichal rent richting de bal. Halmi is nu in balbezit. Marichal is nu in balbezit. Marichal schiet op doel. Petzner bokst de bal weg.

5e minuut.
Marichal onderschept slim de pass. Fontela rent richting de bal. Marichal verovert de bal door een tackle van achteren. Marichal haalt uit met een fantastische trap. Petzner werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
SokkerMine - FC Palma Soriano 1:0

11e minuut.
Franco is nu in balbezit. Franco geeft een lange en hoge pass. Halmi is nu in balbezit. Halmi schiet op doel. Petzner werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SokkerMine - FC Palma Soriano 2:0

17e minuut.
Puljić bereikt de bal nog maar net als eerste. Szigethy verovert de bal door een tackle van achteren. Szigethy geeft de bal voor. Snoeck bereikt de bal nog maar net als eerste. Snoeck haalt uit met een fantastische trap. Bălăcescu bokst de bal weg.

27e minuut.
Cãrbunaru is nu in balbezit. Cãrbunaru geeft een hoge lob. Snoeck bereikt de bal nog maar net als eerste. Snoeck haalt uit met een fantastische trap. Bălăcescu probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Philips geeft een hoge lob. Inworp. Ruz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vila is nu in balbezit. Vila schiet op doel. Petzner bokst de bal weg. Rahulan onderschept slim de pass.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Sessiz geeft de bal voor. Vila heeft problemen om de bal te vangen. Vila kopt de bal weg. Halmi rent richting de bal. Halmi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SokkerMine - FC Palma Soriano 3:0

40e minuut.
Franco is nu in balbezit. Rahulan rent richting de bal. Franco onderschept slim de pass. Franco geeft een lange en hoge pass. Halmi springt en kopt de bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SokkerMine 34%, FC Palma Soriano 66%.
SokkerMine - FC Palma Soriano 3:0

49e minuut.
Inworp. Sessiz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Franco is nu in balbezit. Franco geeft een lange en hoge pass. Halmi is nu in balbezit. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Halmi schiet op doel. Paal! Klungelig pakt Rachev de bal. Marichal rent richting de bal. Marichal draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
SokkerMine - FC Palma Soriano 4:0

57e minuut.
Klungelig pakt Halmi de bal. Olak bereikt de bal nog maar net als eerste. Halmi verovert de bal door een tackle van achteren. Halmi schiet op doel. Petzner werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SokkerMine - FC Palma Soriano 5:0

61e minuut.
Franco geeft een hoge lob. Philips kopt de bal weg. Omerovic geeft de bal voor. Halmi bereikt de bal nog maar net als eerste. Halmi draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

68e minuut.
Szigethy speelt de bal door. Brood rent richting de bal. Sessiz begaat een overtreding. Brood raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Brood kan niet meer verder spelen. Vezbergas komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Ruz passt de bal zonder na te denken. Vila is nu in balbezit. Vila met een sublieme pass. Halmi is nu in balbezit. Halmi haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
SokkerMine - FC Palma Soriano 6:0

84e minuut.
Halmi schiet op doel. Philips probeert de bal aan de voet te houden. Inworp. Burkhard met de inworp. Vila geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Burkhard passt de bal in één keer door. Puljić probeert naar een medespeler te passen. Franco is nu in balbezit. Franco geeft de bal voor. Halmi maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SokkerMine 27%, FC Palma Soriano 73%.
SokkerMine - FC Palma Soriano 6:0