Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Atlético Jones CescBarsa
541 Tactiek 5-2-1-1W-1
54% Balbezit 46%
56% Spel op eigen helft 44%
3 Doelpogingen 19
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
58.4 gemiddelde waardering 63.7
goed Schieten uitstekend
zeer goed Passen uitstekend
formidabel Verdedigen wonderbaarlijk


3e minuut.
Trzaskowski verovert de bal door een tackle van achteren. Trzaskowski geeft een hoge lob. Radmüller kopt de bal weg. Sak is nu in balbezit. Sak draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Quiñónez rent richting de bal. Vizcarrondo verovert de bal door een tackle van achteren. Vizcarrondo geeft een hoge lob. Sak springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Radmüller geeft de bal voor. Sak is nu in balbezit. Andreescu legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Sak raakt geblesseerd tijdens het duel. Radmüller zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Kuchar bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético Jones - CescBarsa 0:1

22e minuut.
Vizcarrondo passt de bal in één keer door. Trzaskowski is nu in balbezit. Radmüller probeert naar een medespeler te passen. Sak rent richting de bal. Sak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético Jones - CescBarsa 0:2

28e minuut.
Trzaskowski kopt de bal weg. Daar is Cruzata, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Radmüller probeert naar een medespeler te passen. Sak is nu in balbezit. Sak draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Vizcarrondo rent richting de bal. Vizcarrondo speelt de bal door. Sak is nu in balbezit. Radmüller rent richting de bal. Radmüller schiet op doel. Kuchar bokst de bal weg.

40e minuut.
Andreescu onderschept slim de pass. Andreescu geeft een hoge lob. Inworp. Trzaskowski met een snelle inworp. Vizcarrondo geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atlético Jones 57%, CescBarsa 43%.
Atlético Jones - CescBarsa 0:2

51e minuut.
Wieczorek bereikt de bal nog maar net als eerste. Dióssy met een sublieme pass. Szut bereikt de bal nog maar net als eerste. Vizcarrondo verovert de bal door een tackle van achteren. Vizcarrondo geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Radmüller geeft de bal voor. Sak kopt de bal weg. Vizcarrondo geeft een lange en hoge pass. Sak bereikt de bal nog maar net als eerste. Sak haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Vizcarrondo passt de bal in één keer door. Sak rent richting de bal. Andreescu verovert de bal door een tackle van achteren. Radmüller onderschept slim de pass. Radmüller haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

68e minuut.
Radmüller bereikt de bal nog maar net als eerste. Radmüller passt de bal zonder na te denken. Sak is nu in balbezit. Sak draait met de bal, schiet en ... Kuchar probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético Jones - CescBarsa 0:3

70e minuut.
Christofileas onderschept slim de pass. Christofileas passt de bal in één keer door. Trzaskowski probeert naar een medespeler te passen. Sak bereikt de bal nog maar net als eerste. Sak haalt uit met een fantastische trap. Kuchar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Vizcarrondo geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Sak krijgt zijn hoofd ertegen. Kuchar maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético Jones - CescBarsa 0:4

73e minuut.
Vizcarrondo rent richting de bal. Inworp. Trzaskowski met een snelle inworp. Vizcarrondo geeft een hoge lob. Radmüller maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Radmüller onderschept slim de pass. Radmüller geeft een hoge lob. Sak is nu in balbezit. Sak draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Andreescu de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Vizcarrondo zal de hoekschop nemen. Sak krijgt zijn hoofd ertegen. Kuchar probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético Jones - CescBarsa 0:5

84e minuut.
Quiñónez met een sublieme pass. Trzaskowski met een sublieme pass. Daar is Radmüller, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Radmüller geeft een lange en hoge pass. Sak springt en kopt de bal. Kuchar bokst de bal weg.

86e minuut.
Trzaskowski kopt de bal weg. Andreescu met een sublieme pass. Radmüller bereikt de bal nog maar net als eerste. Radmüller geeft de bal voor. Sak rent richting de bal. Kuchar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atlético Jones 54%, CescBarsa 46%.
Atlético Jones - CescBarsa 0:5