Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Prime FC Olivos SS
The One Tactiek 4-1-3-2
51% Balbezit 49%
46% Spel op eigen helft 54%
9 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 1
63.9 gemiddelde waardering 56.2
very good Schieten solid
formidable Passen good
formidable Verdedigen excellent


6e minuut.
Sporchia onderschept slim de pass. Garlobo bereikt de bal nog maar net als eerste. Garlobo geeft een hoge lob. Ðăng Khoa rent richting de bal. Ðăng Khoa draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

9e minuut.
Trbonja bereikt de bal nog maar net als eerste. Trbonja passt de bal met de wreef. Morejón bereikt de bal nog maar net als eerste. Morejón geeft een hoge lob. Ðăng Khoa springt en kopt de bal. Korajlić bokst de bal weg.

19e minuut.
Inworp. Żyrkowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. González Ruiz rent richting de bal. González Ruiz passt de bal in één keer door. Żyrkowski geeft een hoge lob. Kotwicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Prime 46%, FC Olivos SS 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Prime - FC Olivos SS 0:0

61e minuut.
Trbonja rent richting de bal. González Ruiz is nu in balbezit. González Ruiz geeft de bal voor. Machado bereikt de bal nog maar net als eerste. Machado draait met de bal, schiet en ... Kotwicz bokst de bal weg.

74e minuut.
Trbonja speelt de bal door. Morejón rent richting de bal. Morejón probeert naar een medespeler te passen. Ðăng Khoa rent richting de bal. Ðăng Khoa haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Prime - FC Olivos SS 1:0

77e minuut.
Garlobo rent richting de bal. Garlobo geeft een lange en hoge pass. Tabor heeft problemen om de bal te vangen. Ðăng Khoa bereikt de bal nog maar net als eerste. Ðăng Khoa haalt uit met een fantastische trap. Korajlić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Andideri komt het veld opgelopen. Rodríguez komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Prime 46%, FC Olivos SS 54%.
Prime - FC Olivos SS 1:0