Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LatinGol FC Palma Soriano
FOTTO-v1.2 UP-M Tactiek 2da2A
59% Balbezit 41%
35% Spel op eigen helft 65%
16 Doelpogingen 7
4 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 4
62.6 gemiddelde waardering 47.9
excellent Schieten very good
formidable Passen good
very good Verdedigen excellent


1e minuut.
Jalmasani passt de bal in één keer door. Santos speelt de bal door. Durmadan bereikt de bal nog maar net als eerste. Durmadan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LatinGol - FC Palma Soriano 1:0

15e minuut.
Gendron bereikt de bal nog maar net als eerste. Cooper begaat een overtreding. Gendron is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Brood met een snel genomen vrije trap. Snoeck springt en kopt de bal. van Beveren kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

26e minuut.
Tascón bereikt de bal nog maar net als eerste. Tascón passt de bal zonder na te denken. Escalante bereikt de bal nog maar net als eerste. Escalante geeft de bal voor. Durmadan maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Jalmasani geeft de bal voor. Klungelig pakt Durmadan de bal. Rahulan is nu in balbezit. Durmadan verovert de bal door een tackle van achteren. Durmadan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Cãrbunaru rent richting de bal. Tascón rent richting de bal. Tascón passt de bal met de wreef. Jalmasani is nu in balbezit. Jalmasani geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Santos passt de bal met de wreef. Jalmasani rent richting de bal. Jalmasani geeft de bal voor. Durmadan springt en kopt de bal. Petzner maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LatinGol - FC Palma Soriano 2:0

40e minuut.
Trejbal geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Szigethy zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Brood is nu in balbezit. Brood haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Petzner probeert naar een medespeler te passen. Snoeck kopt de bal weg. Lynch bereikt de bal nog maar net als eerste. Brood verovert de bal door een tackle van achteren. Brood haalt uit met een fantastische trap. van Beveren bokst de bal weg.

44e minuut.
Inworp. Cãrbunaru met de inworp. Santos rent richting de bal. Gendron onderschept slim de pass. Gendron geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Tascón passt de bal zonder na te denken. Jalmasani is nu in balbezit. Jalmasani geeft een lange en hoge pass. Durmadan bereikt de bal nog maar net als eerste. Durmadan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LatinGol - FC Palma Soriano 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LatinGol 38%, FC Palma Soriano 62%.
LatinGol - FC Palma Soriano 3:0

50e minuut.
Cãrbunaru is nu in balbezit. Tascón onderschept slim de pass. Tascón passt de bal met de wreef. Jalmasani is nu in balbezit. Jalmasani geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Snoeck verovert de bal door een tackle van achteren. Brood is nu in balbezit. Escalante legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Brood is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Snoeck kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. van Beveren kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

62e minuut.
Santos passt de bal met de wreef. Jalmasani is nu in balbezit. Jalmasani geeft de bal voor. Durmadan is nu in balbezit. Durmadan haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

66e minuut.
Tascón verovert de bal door een tackle van achteren. Tascón met een sublieme pass. Santos probeert naar een medespeler te passen. Jalmasani bereikt de bal nog maar net als eerste. Jalmasani geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

69e minuut.
Jalmasani is nu in balbezit. Jalmasani geeft de bal voor. Klungelig pakt Rahulan de bal. Durmadan bereikt de bal nog maar net als eerste. Durmadan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Tascón onderschept slim de pass. Tascón passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Jalmasani de bal. Jalmasani geeft een hoge lob. Durmadan springt en kopt de bal. Petzner bokst de bal weg.

86e minuut.
Brood is nu in balbezit. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Brood zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Snoeck rent richting de bal. Snoeck haalt uit met een fantastische trap. van Beveren probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LatinGol 31%, FC Palma Soriano 69%.
LatinGol - FC Palma Soriano 3:0