Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Atlético Jones LatinGol
541 Tactiek FOTTO-v1.2 UP-M
58% Balbezit 42%
54% Spel op eigen helft 46%
8 Doelpogingen 12
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 4
58 gemiddelde waardering 55.1
solid Schieten very good
solid Passen very good
formidable Verdedigen good


3e minuut.
Andreescu rent richting de bal. Andreescu geeft een hoge lob. Inworp. Wanchope met een snelle inworp. Cooper geeft een hoge lob. Kuchar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

9e minuut.
Sapek probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Pumpucs de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Wanchope. Wanchope krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Escalante geeft de bal voor. Jalmasani rent richting de bal. Jalmasani passt de bal met de wreef. Durmadan bereikt de bal nog maar net als eerste. Durmadan draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Jalmasani speelt de bal door. Durmadan rent richting de bal. Montezuma bereikt de bal nog maar net als eerste. Jalmasani onderschept slim de pass. Jalmasani geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Wanchope bereikt de bal nog maar net als eerste. Wanchope geeft de bal voor. Quiñónez is nu in balbezit. Durmadan onderschept slim de pass. Durmadan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atlético Jones 58%, LatinGol 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Atlético Jones - LatinGol 0:0

48e minuut.
Quiñónez is nu in balbezit. Quiñónez geeft een lange en hoge pass. Inworp. Jalmasani zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cooper geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Liétaer verovert de bal door een tackle van achteren. Escalante met een sublieme pass. Jalmasani rent richting de bal. Jalmasani geeft een lange en hoge pass. Durmadan krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

50e minuut.
Cooper verovert de bal door een tackle van achteren. Cooper speelt de bal door. Jalmasani is nu in balbezit. Jalmasani geeft een hoge lob. Durmadan krijgt zijn hoofd ertegen. Kuchar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

57e minuut.
Jalmasani geeft een hoge lob. Daar is Cruzata, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Durmadan rent richting de bal. Durmadan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético Jones - LatinGol 0:1

66e minuut.
Sapek is nu in balbezit. Sapek probeert naar een medespeler te passen. Pumpucs is nu in balbezit. Pumpucs geeft de bal voor. Wieczorek krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Atlético Jones - LatinGol 1:1

77e minuut.
Sapek met de inworp. Pumpucs geeft een hoge lob. Wieczorek maakt een snoekduik en kopt de bal. Daar is Munaretto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético Jones - LatinGol 2:1

87e minuut.
Papace rent richting de bal. Zanatti verovert de bal door een tackle van achteren. Zanatti speelt de bal door. Wieczorek is nu in balbezit. Wieczorek draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atlético Jones 49%, LatinGol 51%.
Atlético Jones - LatinGol 2:1