Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LatinGol Atlético Jones
FOTTO-v1.2 UP-M Tactiek 532
49% Balbezit 51%
29% Spel op eigen helft 71%
17 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
56.5 gemiddelde waardering 46.5
very good Schieten good
very good Passen good
solid Verdedigen solid


1e minuut.
Cooper rent richting de bal. Cooper passt de bal met de wreef. Jalmasani met een sublieme pass. Durmadan rent richting de bal. Durmadan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Cooper met een sublieme pass. Savón rent richting de bal. Durmadan verovert de bal door een tackle van achteren. Durmadan draait met de bal, schiet en ... Portas probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
LatinGol - Atlético Jones 1:0

12e minuut.
Emmerson onderschept slim de pass. Boldescu is nu in balbezit. Boldescu probeert naar een medespeler te passen. Durmadan is nu in balbezit. Durmadan schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
Boldescu geeft de bal voor. Durmadan kopt de bal weg. Klungelig pakt Montezuma de bal. Jalmasani bereikt de bal nog maar net als eerste. Jalmasani haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
Escalante passt de bal zonder na te denken. Cooper is nu in balbezit. Cooper passt de bal zonder na te denken. Boldescu geeft een hoge lob. Durmadan maakt een snoekduik en kopt de bal. Portas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

34e minuut.
Balestracci is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cooper. Balestracci raakt geblesseerd tijdens het duel. Balestracci zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Lynch is nu in balbezit. Sussi onderschept slim de pass. Sussi schiet op doel. van Beveren werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
LatinGol - Atlético Jones 1:1

39e minuut.
Pumpucs rent richting de bal. Inworp. Sapek met de inworp. Sussi is nu in balbezit. Sussi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LatinGol 33%, Atlético Jones 67%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
LatinGol - Atlético Jones 1:1

49e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Boldescu met de inworp. Cooper is nu in balbezit. Cooper geeft de bal voor. Durmadan springt en kopt de bal. Portas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Balestracci rent richting de bal. Balestracci geeft een hoge lob. Jalmasani geeft een lange en hoge pass. Durmadan springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

59e minuut.
Duarte rent richting de bal. Duarte geeft een lange en hoge pass. Durmadan rent richting de bal. Durmadan haalt uit met een fantastische trap. Portas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LatinGol - Atlético Jones 2:1

65e minuut.
Freud probeert naar een medespeler te passen. Wanchope is nu in balbezit. Wanchope passt de bal met de wreef. Cooper bereikt de bal nog maar net als eerste. Cooper geeft een hoge lob. Portas bokst de bal weg. Durmadan bereikt de bal nog maar net als eerste. Durmadan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LatinGol - Atlético Jones 3:1

73e minuut.
Durmadan is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Boldescu geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Durmadan maakt een snoekduik en kopt de bal. Portas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LatinGol - Atlético Jones 4:1

74e minuut.
Wanchope geeft een hoge lob. Jalmasani rent richting de bal. Jalmasani probeert naar een medespeler te passen. Durmadan rent richting de bal. Durmadan haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

76e minuut.
Wanchope verovert de bal door een tackle van achteren. Wanchope passt de bal in één keer door. Jalmasani bereikt de bal nog maar net als eerste. Jalmasani geeft een lange en hoge pass. Durmadan springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Durmadan passt de bal zonder na te denken. Escalante met een sublieme pass. Montezuma rent richting de bal. Jalmasani verovert de bal door een tackle van achteren. Jalmasani haalt uit met een fantastische trap. Portas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

83e minuut.
Boldescu passt de bal zonder na te denken. Escalante is nu in balbezit. Escalante probeert naar een medespeler te passen. Durmadan is nu in balbezit. Durmadan draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Jalmasani zal de hoekschop nemen. Durmadan maakt een snoekduik en kopt de bal. Portas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LatinGol 24%, Atlético Jones 76%.
LatinGol - Atlético Jones 4:1