Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Olivos SS SokkerMine
4-1-3-2 Tactiek carrileros
50% Balbezit 50%
49% Spel op eigen helft 51%
12 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 2
55.4 gemiddelde waardering 58.9
very good Schieten excellent
good Passen very good
excellent Verdedigen very good


6e minuut.
Anglada bereikt de bal nog maar net als eerste. Puljić verovert de bal door een tackle van achteren. Puljić geeft de bal voor. Halmi is nu in balbezit. Halmi schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

10e minuut.
Puljić rent richting de bal. Anglada verovert de bal door een tackle van achteren. Anglada passt de bal in één keer door. Żyrkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Żyrkowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Machado is nu in balbezit. Machado haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Olivos SS - SokkerMine 1:0

28e minuut.
Sessiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Sessiz geeft een lange en hoge pass. Halmi bereikt de bal nog maar net als eerste. Halmi draait met de bal, schiet en ... Korajlić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Olivos SS - SokkerMine 1:1

30e minuut.
Marichal speelt de bal door. Daar is Chiţac, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chiţac onderschept slim de pass. Halmi bereikt de bal nog maar net als eerste. Halmi schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Halmi bereikt de bal nog maar net als eerste. Halmi geeft een hoge lob. Klungelig pakt Bucurică de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Olivos SS - SokkerMine 1:2

32e minuut.
Sessiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Machado verovert de bal door een tackle van achteren. Machado passt de bal in één keer door. Gullo is nu in balbezit. Gullo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Olivos SS - SokkerMine 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Olivos SS 50%, SokkerMine 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Olivos SS - SokkerMine 2:2

47e minuut.
Bucurică verovert de bal door een tackle van achteren. Bucurică geeft een hoge lob. Burkhard speelt de bal door. Machado rent richting de bal. Machado draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

55e minuut.
Ruz verovert de bal door een tackle van achteren. Ruz met een sublieme pass. Omerovic geeft een lange en hoge pass. Halmi bereikt de bal nog maar net als eerste. Halmi schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

57e minuut.
Omerovic passt de bal met de wreef. Vila bereikt de bal nog maar net als eerste. Vila geeft de bal voor. Halmi krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Olivos SS - SokkerMine 2:3

76e minuut.
Żyrkowski rent richting de bal. Żyrkowski passt de bal zonder na te denken. Gullo is nu in balbezit. Gullo draait met de bal, schiet en ... Bălăcescu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
González Ruiz probeert naar een medespeler te passen. Żyrkowski geeft de bal voor. Sessiz heeft problemen om de bal te vangen. Machado rent richting de bal. Machado draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Puljić passt de bal zonder na te denken. Sessiz is nu in balbezit. Gullo onderschept slim de pass. Gullo haalt uit met een fantastische trap. Bălăcescu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Haraszti bereikt de bal nog maar net als eerste. Haraszti geeft een lange en hoge pass. Bucurică geeft de bal voor. Gullo is nu in balbezit. Gullo haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Olivos SS 49%, SokkerMine 51%.
FC Olivos SS - SokkerMine 2:3