Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fernandezteam Prime
What2 Tactiek The One
44% Balbezit 56%
63% Spel op eigen helft 37%
0 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 7
43.6 gemiddelde waardering 65.1
average Schieten excellent
average Passen excellent
excellent Verdedigen formidable


5e minuut.
Caju is nu in balbezit. Caju geeft de bal voor. Morejón kopt de bal weg. Ðăng Khoa is nu in balbezit. Ðăng Khoa schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

7e minuut.
Sporchia geeft de bal voor. Morejón probeert naar een medespeler te passen. Pęski probeert naar een medespeler te passen. Ðăng Khoa rent richting de bal. Ðăng Khoa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fernandezteam - Prime 0:1

20e minuut.
Ðăng Khoa rent richting de bal. Morejón bereikt de bal nog maar net als eerste. Morejón speelt de bal door. Ðăng Khoa is nu in balbezit. Ðăng Khoa schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

40e minuut.
Villena passt de bal zonder na te denken. Rubint bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pęski. Rubint roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Rubint kan niet meer verder spelen. Schiaffino komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fernandezteam 55%, Prime 45%.
Fernandezteam - Prime 0:1

49e minuut.
Pęski speelt de bal door. Abad bereikt de bal nog maar net als eerste. Ðăng Khoa onderschept slim de pass. Ðăng Khoa schiet op doel. Berzaín werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fernandezteam - Prime 0:2

53e minuut.
Mickiewicz speelt de bal door. Garlobo is nu in balbezit. Garlobo passt de bal zonder na te denken. Morejón is nu in balbezit. Morejón schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

54e minuut.
Klungelig pakt Garlobo de bal. Garlobo passt de bal zonder na te denken. Morejón rent richting de bal. Morejón haalt uit met een fantastische trap. Berzaín maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fernandezteam - Prime 0:3

55e minuut.
Corral rent richting de bal. Morejón verovert de bal door een tackle van achteren. Morejón geeft een lange en hoge pass. Ðăng Khoa maakt een snoekduik en kopt de bal. Berzaín maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fernandezteam - Prime 0:4

58e minuut.
Mickiewicz is nu in balbezit. Mickiewicz geeft de bal voor. Ðăng Khoa bereikt de bal nog maar net als eerste. Ðăng Khoa draait met de bal, schiet en ... Berzaín probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fernandezteam - Prime 0:5

68e minuut.
Kotwicz met een sublieme pass. Ðăng Khoa kopt de bal weg. Suárez heeft problemen om de bal te vangen. Pęski rent richting de bal. Pęski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

75e minuut.
Kurki probeert naar een medespeler te passen. Garlobo rent richting de bal. Garlobo probeert naar een medespeler te passen. Morejón is nu in balbezit. Morejón haalt uit met een fantastische trap. Berzaín kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fernandezteam 70%, Prime 30%.
Fernandezteam - Prime 0:5