Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Prime Fernandezteam
The One Tactiek What2
54% Balbezit 46%
29% Spel op eigen helft 71%
28 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 0
64.8 gemiddelde waardering 43.6
formidable Schieten good
outstanding Passen average
excellent Verdedigen excellent


4e minuut.
Mickiewicz rent richting de bal. Garlobo speelt de bal door. Sucu rent richting de bal. Akords onderschept slim de pass. Akords haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

6e minuut.
Morejón passt de bal met de wreef. Akords bereikt de bal nog maar net als eerste. Akords passt de bal zonder na te denken. Ðăng Khoa heeft problemen om de bal te vangen. Ðăng Khoa haalt uit met een fantastische trap. Berzaín probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Prime - Fernandezteam 1:0

9e minuut.
Daar is Morejón, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Morejón geeft een hoge lob. Ðăng Khoa bereikt de bal nog maar net als eerste. Ðăng Khoa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Prime - Fernandezteam 2:0

10e minuut.
Morejón kopt de bal weg. Ðăng Khoa is nu in balbezit. Akords is nu in balbezit. Akords haalt uit met een fantastische trap. Suárez probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Paal!

11e minuut.
Corral geeft een lange en hoge pass. Inworp. Morejón met een snelle inworp. Akords is nu in balbezit. Akords geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Berzaín trapt de bal weg. Garlobo kopt de bal weg. Ðăng Khoa is nu in balbezit. Ðăng Khoa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Prime - Fernandezteam 3:0

14e minuut.
Ðăng Khoa is nu in balbezit. Morejón bereikt de bal nog maar net als eerste. Zavrl begaat een overtreding. Morejón raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

14e minuut.
Ðăng Khoa krijgt zijn hoofd ertegen. Suárez geeft de bal voor. Mickiewicz geeft de bal voor. Ðăng Khoa springt en kopt de bal. Berzaín werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Prime - Fernandezteam 4:0

15e minuut.
Stoica passt de bal met de wreef. Zavrl met een sublieme pass. Klungelig pakt Schiaffino de bal. Ðăng Khoa bereikt de bal nog maar net als eerste. Ðăng Khoa schiet op doel. Berzaín verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

19e minuut.
Morejón met een sublieme pass. Zavrl met een sublieme pass. Corral controleert de bal met de borst. Akords bereikt de bal nog maar net als eerste. Akords haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Berzaín bokst de bal weg. Paal!

23e minuut.
Zavrl neemt vlug de vrije trap. Trbonja bereikt de bal nog maar net als eerste. Trbonja geeft de bal voor. Ðăng Khoa rent richting de bal. Ðăng Khoa haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Morejón verovert de bal door een tackle van achteren. Morejón speelt de bal door. Abad bereikt de bal nog maar net als eerste. Ðăng Khoa bereikt de bal nog maar net als eerste. Ðăng Khoa draait met de bal, schiet en ... Berzaín bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Prime - Fernandezteam 5:0

30e minuut.
Morejón heeft problemen om de bal te vangen. Morejón probeert naar een medespeler te passen. Akords met een sublieme pass. Ðăng Khoa is nu in balbezit. Ðăng Khoa schiet op doel. Berzaín bokst de bal weg.

34e minuut.
Akords probeert naar een medespeler te passen. Ðăng Khoa rent richting de bal. Abad begaat een overtreding. Ðăng Khoa is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Morejón neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Prime - Fernandezteam 6:0

34e minuut.
Landim passt de bal zonder na te denken. Corral is nu in balbezit. Morejón onderschept slim de pass. Morejón geeft een hoge lob. Ðăng Khoa maakt een snoekduik en kopt de bal. Berzaín verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

36e minuut.
Corral bereikt de bal nog maar net als eerste. Corral geeft een hoge lob. Garlobo kan de bal niet met de borst controleren. Garlobo geeft een hoge lob. Ðăng Khoa maakt een snoekduik en kopt de bal. Berzaín kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

37e minuut.
Garlobo geeft de bal voor. Klungelig pakt Corral de bal. Morejón met een sublieme pass. Ðăng Khoa bereikt de bal nog maar net als eerste. Ðăng Khoa schiet op doel. Berzaín kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

41e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sucu met de inworp. Akords met een sublieme pass. Klungelig pakt Ðăng Khoa de bal. Ðăng Khoa draait met de bal, schiet en ... Berzaín verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Trbonja probeert naar een medespeler te passen. Garlobo speelt de bal door. Morejón bereikt de bal nog maar net als eerste. Morejón geeft een hoge lob. Ðăng Khoa krijgt zijn hoofd ertegen. Berzaín bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Prime 24%, Fernandezteam 76%.
Prime - Fernandezteam 6:0

48e minuut.
Sucu probeert naar een medespeler te passen. Akords bereikt de bal nog maar net als eerste. Akords passt de bal met de wreef. Ðăng Khoa is nu in balbezit. Ðăng Khoa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Prime - Fernandezteam 7:0

62e minuut.
Villena probeert naar een medespeler te passen. Garlobo bereikt de bal nog maar net als eerste. Garlobo passt de bal met de wreef. Akords rent richting de bal. Akords haalt uit met een fantastische trap. Berzaín bokst de bal weg. Ðăng Khoa bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Villena bereikt de bal nog maar net als eerste. Akords onderschept slim de pass. Akords geeft de bal voor. Ðăng Khoa springt en kopt de bal. Berzaín probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Prime - Fernandezteam 8:0

67e minuut.
Villena passt de bal in één keer door. Schiaffino bereikt de bal nog maar net als eerste. Schiaffino geeft een hoge lob. Boury bereikt de bal nog maar net als eerste. Boury draait met de bal, schiet en ... Kotwicz bokst de bal weg.

69e minuut.
Morejón probeert naar een medespeler te passen. Akords rent richting de bal. Akords passt de bal in één keer door. Ðăng Khoa rent richting de bal. Ðăng Khoa schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Prime - Fernandezteam 9:0

80e minuut.
Villena passt de bal met de wreef. Abad heeft problemen om de bal te vangen. Abad geeft een lange en hoge pass. Boury bereikt de bal nog maar net als eerste. Boury schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Inworp. Trbonja met de inworp. Mickiewicz probeert naar een medespeler te passen. Akords bereikt de bal nog maar net als eerste. Akords schiet op doel. Berzaín kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

90e minuut.
Vila bereikt de bal nog maar net als eerste. Vila passt de bal met de wreef. Akords rent richting de bal. Akords geeft een hoge lob. Ðăng Khoa springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Prime 34%, Fernandezteam 66%.
Prime - Fernandezteam 9:0