Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Palma Soriano CescBarsa
2da2A Tactiek 5-2-1-1W-1
44% Balbezit 56%
61% Spel op eigen helft 39%
1 Doelpogingen 23
2 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 8
48.2 gemiddelde waardering 62.3
solid Schieten excellent
good Passen very good
excellent Verdedigen incredible


6e minuut.
Trzaskowski verovert de bal door een tackle van achteren. Trzaskowski geeft de bal voor. Vizcarrondo is nu in balbezit. Vizcarrondo geeft een lange en hoge pass. Sak springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

9e minuut.
Olak bereikt de bal nog maar net als eerste. De la Puente verovert de bal door een tackle van achteren. De la Puente geeft een hoge lob. Sak rent richting de bal. Sak draait met de bal, schiet en ... Petzner probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Grzywocz bereikt de bal nog maar net als eerste. Sak onderschept slim de pass. Sak schiet op doel. Petzner verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Sak is nu in balbezit. Rahulan heeft problemen om de bal te vangen. Sak onderschept slim de pass. Sak haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

11e minuut.
Vizcarrondo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Christofileas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Christofileas geeft een hoge lob. Sak maakt een snoekduik en kopt de bal. Olak probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Petzner bokst de bal weg.

12e minuut.
Concepción is nu in balbezit. Concepción geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Brood zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Szigethy geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
De la Puente is nu in balbezit. De la Puente geeft een lange en hoge pass. Sak is nu in balbezit. Sak draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Palma Soriano - CescBarsa 0:1

20e minuut.
Vizcarrondo geeft de bal voor. Sak bereikt de bal nog maar net als eerste. De la Puente is nu in balbezit. De la Puente haalt uit met een fantastische trap. Sak probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Palma Soriano - CescBarsa 0:2

26e minuut.
Vizcarrondo bereikt de bal nog maar net als eerste. Vizcarrondo geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Sak de bal. Sak schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
De la Puente geeft een hoge lob. Grzywocz heeft problemen om de bal te vangen. Sak rent richting de bal. Sak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Palma Soriano - CescBarsa 0:3

36e minuut.
Christofileas met een sublieme pass. Vizcarrondo rent richting de bal. Rachev maakt een afschuwelijke overtreding. Rachev krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Christofileas verovert de bal door een tackle van achteren. Christofileas speelt de bal door. Vizcarrondo rent richting de bal. Vizcarrondo geeft een hoge lob. Sak krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Cãrbunaru passt de bal zonder na te denken. Trzaskowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Trzaskowski geeft de bal voor. Vizcarrondo bereikt de bal nog maar net als eerste. Vizcarrondo geeft een lange en hoge pass. Petzner bokst de bal weg. Sak is nu in balbezit. Sak schiet op doel. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Palma Soriano 61%, CescBarsa 39%.
FC Palma Soriano - CescBarsa 0:3

47e minuut.
Christofileas geeft een lange en hoge pass. De la Puente kopt de bal weg. Daar is Rahulan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sak rent richting de bal. Sak haalt uit met een fantastische trap. Petzner bokst de bal weg.

51e minuut.
Trzaskowski is nu in balbezit. Szigethy is nu in balbezit. Snoeck bereikt de bal nog maar net als eerste. Snoeck schiet op doel. Dióssy probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Palma Soriano - CescBarsa 1:3

64e minuut.
Trzaskowski geeft de bal voor. Vizcarrondo is nu in balbezit. Vizcarrondo met een sublieme pass. Sak is nu in balbezit. Sak schiet op doel. Petzner verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Vizcarrondo neemt de hoekschop. Sak springt en kopt de bal. Petzner bokst de bal weg. Klungelig pakt Rahulan de bal. Sak is nu in balbezit. Sak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Palma Soriano - CescBarsa 1:4

86e minuut.
Klungelig pakt Trzaskowski de bal. Trzaskowski geeft een lange en hoge pass. Vizcarrondo bereikt de bal nog maar net als eerste. Vizcarrondo geeft een hoge lob. De la Puente springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Cãrbunaru passt de bal zonder na te denken. Armas bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Snoeck. Snoeck krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Palma Soriano 60%, CescBarsa 40%.
FC Palma Soriano - CescBarsa 1:4