Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CescBarsa FC Palma Soriano
5-2-1-1W-1 Tactiek 2da2A
57% Balbezit 43%
39% Spel op eigen helft 61%
26 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 1
62.9 gemiddelde waardering 48.4
formidable Schieten excellent
excellent Passen adequate
formidable Verdedigen very good


1e minuut.
Trzaskowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Radmüller speelt de bal door. Vizcarrondo is nu in balbezit. Vizcarrondo geeft een hoge lob. Sak springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Radmüller bereikt de bal nog maar net als eerste. Radmüller draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CescBarsa - FC Palma Soriano 1:0

4e minuut.
Cãrbunaru onderschept slim de pass. Vizcarrondo is nu in balbezit. Vizcarrondo geeft de bal voor. Sak maakt een snoekduik en kopt de bal. Petzner werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CescBarsa - FC Palma Soriano 2:0

6e minuut.
Radmüller is nu in balbezit. Olak begaat een overtreding. Radmüller is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Trzaskowski met een snel genomen vrije trap. Vizcarrondo geeft de bal voor. Sak springt en kopt de bal. Petzner kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

8e minuut.
Olak is nu in balbezit. Radmüller verovert de bal door een tackle van achteren. Radmüller passt de bal met de wreef. Vizcarrondo is nu in balbezit. Vizcarrondo geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Radmüller bereikt de bal nog maar net als eerste. Rahulan met een sublieme pass. Daar is Radmüller, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Radmüller geeft een lange en hoge pass. Sak maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

12e minuut.
Inworp. Christofileas met een snelle inworp. Radmüller is nu in balbezit. Radmüller geeft een hoge lob. Sak springt en kopt de bal. Petzner bokst de bal weg.

16e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Trzaskowski met een snelle inworp. Vizcarrondo is nu in balbezit. Vizcarrondo geeft de bal voor. Sak maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Sak probeert de bal aan de voet te houden. Trzaskowski is nu in balbezit. Trzaskowski speelt de bal door. Radmüller rent richting de bal. Radmüller draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Inworp. Trzaskowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vizcarrondo is nu in balbezit. Vizcarrondo geeft de bal voor. Sak springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Fontela geeft een hoge lob. Inworp. Trzaskowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vizcarrondo met een sublieme pass. Trzaskowski geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Sak bereikt de bal nog maar net als eerste. Sak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CescBarsa - FC Palma Soriano 3:0

30e minuut.
Rachev neemt vlug de vrije trap. Freeman is nu in balbezit. Snoeck verovert de bal door een tackle van achteren. Snoeck draait met de bal, schiet en ... Dióssy probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
CescBarsa - FC Palma Soriano 3:1

32e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Trzaskowski met een snelle inworp. Vizcarrondo geeft een hoge lob. Sak krijgt zijn hoofd ertegen. Daar is Philips, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Petzner bokst de bal weg.

35e minuut.
Vizcarrondo geeft een hoge lob. Klungelig pakt Rahulan de bal. Sak rent richting de bal. Sak schiet op doel. Petzner probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
CescBarsa - FC Palma Soriano 4:1

42e minuut.
Radmüller kopt de bal weg. Sak bereikt de bal nog maar net als eerste. Fontela rent richting de bal. Sak verovert de bal door een tackle van achteren. Sak haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
CescBarsa - FC Palma Soriano 5:1

44e minuut.
Christofileas kopt de bal weg. Radmüller met een sublieme pass. Klungelig pakt Vizcarrondo de bal. Vizcarrondo geeft een hoge lob. Sak krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CescBarsa 30%, FC Palma Soriano 70%.
CescBarsa - FC Palma Soriano 5:1

50e minuut.
Radmüller onderschept slim de pass. Radmüller met een sublieme pass. Vizcarrondo is nu in balbezit. Vizcarrondo geeft de bal voor. Sak springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Almaguer met de inworp. Christofileas is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Szigethy. Szigethy krijgt een gele kaart.

57e minuut.
Rachev geeft de bal voor. Radmüller kopt de bal weg. Philips heeft problemen om de bal te vangen. Sak rent richting de bal. Sak haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Cãrbunaru met de inworp. Garrido rent richting de bal. Garrido geeft een lange en hoge pass. Rachev geeft de bal voor. Snoeck krijgt zijn hoofd ertegen. Dióssy bokst de bal weg.

65e minuut.
Trzaskowski geeft de bal voor. Vizcarrondo bereikt de bal nog maar net als eerste. Vizcarrondo speelt de bal door. Sak is nu in balbezit. Sak draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Philips heeft problemen om de bal te vangen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Vizcarrondo geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Sak maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal!

89e minuut.
Freeman bereikt de bal nog maar net als eerste. Armas bereikt de bal nog maar net als eerste. Armas passt de bal zonder na te denken. Sak is nu in balbezit. Sak schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CescBarsa 48%, FC Palma Soriano 52%.
CescBarsa - FC Palma Soriano 5:1