Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SokkerMine Atlético Jones
carrileros Tactiek 532
48% Balbezit 52%
27% Spel op eigen helft 73%
41 Doelpogingen 3
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
57 gemiddelde waardering 47.8
outstanding Schieten good
excellent Passen adequate
solid Verdedigen very good


1e minuut.
Soria kopt de bal weg. Omerovic met een sublieme pass. Franco probeert naar een medespeler te passen. Halmi rent richting de bal. Halmi schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

6e minuut.
Marichal bereikt de bal nog maar net als eerste. Halmi is nu in balbezit. Marichal is nu in balbezit. Halmi rent richting de bal. Halmi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SokkerMine - Atlético Jones 1:0

7e minuut.
Halmi kopt de bal weg. Marichal rent richting de bal. Balestracci is nu in balbezit. Halmi onderschept slim de pass. Halmi haalt uit met een fantastische trap. Portas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Vila rent richting de bal. Vila geeft een hoge lob. Halmi rent richting de bal. Halmi haalt uit met een fantastische trap. Portas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SokkerMine - Atlético Jones 2:0

10e minuut.
Halmi bereikt de bal nog maar net als eerste. Halmi passt de bal in één keer door. Daar is Marichal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marichal schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SokkerMine - Atlético Jones 3:0

16e minuut.
Omerovic onderschept slim de pass. Omerovic passt de bal zonder na te denken. Halmi is nu in balbezit. Halmi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SokkerMine - Atlético Jones 4:0

18e minuut.
Percan bereikt de bal nog maar net als eerste. Omerovic onderschept slim de pass. Omerovic met een sublieme pass. Halmi rent richting de bal. Halmi schiet op doel. Portas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Vila, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vila draait met de bal, schiet en ... Portas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

25e minuut.
Ruz speelt de bal door. Omerovic is nu in balbezit. Omerovic probeert naar een medespeler te passen. Halmi bereikt de bal nog maar net als eerste. Halmi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Ruz verovert de bal door een tackle van achteren. Omerovic met een sublieme pass. Marichal is nu in balbezit. Halmi rent richting de bal. Halmi draait met de bal, schiet en ... Portas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

35e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Omerovic met een snelle inworp. Vila geeft de bal voor. Halmi maakt een snoekduik en kopt de bal. Portas maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Daar is Montezuma, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marichal is nu in balbezit. Halmi bereikt de bal nog maar net als eerste. Halmi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SokkerMine - Atlético Jones 5:0

37e minuut.
Franco passt de bal zonder na te denken. Marichal is nu in balbezit. Marichal passt de bal met de wreef. Halmi is nu in balbezit. Halmi haalt uit met een fantastische trap. Portas bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Marichal speelt de bal door. Balestracci rent richting de bal. Halmi verovert de bal door een tackle van achteren. Halmi schiet op doel. Portas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SokkerMine - Atlético Jones 6:0

43e minuut.
Marichal onderschept slim de pass. Marichal probeert naar een medespeler te passen. Franco met een sublieme pass. Halmi heeft problemen om de bal te vangen. Halmi schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Halmi is nu in balbezit. Portas speelt de bal door. Vila bereikt de bal nog maar net als eerste. Vila geeft een hoge lob. Halmi springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SokkerMine - Atlético Jones 7:0

45e minuut.
Daar is Vila, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vila passt de bal met de wreef. Halmi bereikt de bal nog maar net als eerste. Halmi haalt uit met een fantastische trap. Portas probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SokkerMine - Atlético Jones 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SokkerMine 29%, Atlético Jones 71%.
SokkerMine - Atlético Jones 8:0

48e minuut.
Ruz met de inworp. Soria rent richting de bal. Vila tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Vila krijgt een gele kaart.

55e minuut.
Sessiz onderschept slim de pass. Sessiz met een sublieme pass. Puljić probeert naar een medespeler te passen. Halmi rent richting de bal. Halmi draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

58e minuut.
Soria kan de bal niet met de borst controleren. Soria met een sublieme pass. Percan heeft problemen om de bal te vangen. Percan haalt uit met een fantastische trap. Bălăcescu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Omerovic met de inworp. Vila is nu in balbezit. Vila geeft de bal voor. Halmi maakt een snoekduik en kopt de bal. Portas probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SokkerMine - Atlético Jones 9:0

63e minuut.
Puljić rent richting de bal. Omerovic probeert naar een medespeler te passen. Halmi rent richting de bal. Halmi draait met de bal, schiet en ... Portas probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SokkerMine - Atlético Jones 10:0

69e minuut.
Savón geeft de bal voor. Inworp. Franco met de inworp. Puljić geeft een hoge lob. Marichal maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

70e minuut.
Omerovic speelt de bal door. Vila bereikt de bal nog maar net als eerste. Vila passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Halmi de bal. Halmi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Vila rent richting de bal. Vila passt de bal in één keer door. Halmi bereikt de bal nog maar net als eerste. Halmi draait met de bal, schiet en ... Portas werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Halmi is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
SokkerMine - Atlético Jones 11:0

73e minuut.
Soria passt de bal in één keer door. Halmi rent richting de bal. Halmi met een sublieme pass. Marichal is nu in balbezit. Marichal haalt uit met een fantastische trap. Portas bokst de bal weg. Montezuma probeert naar een medespeler te passen. Pumpucs bereikt de bal nog maar net als eerste. Franco onderschept slim de pass. Franco geeft een hoge lob. Halmi springt en kopt de bal. Portas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Marichal is nu in balbezit. Marichal haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SokkerMine - Atlético Jones 12:0

76e minuut.
Franco speelt de bal door. Halmi is nu in balbezit. Halmi met een sublieme pass. Marichal heeft problemen om de bal te vangen. Marichal haalt uit met een fantastische trap. Portas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Halmi bereikt de bal nog maar net als eerste. Halmi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SokkerMine - Atlético Jones 13:0

78e minuut.
Franco bereikt de bal nog maar net als eerste. Franco passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Halmi de bal. Halmi schiet op doel. Portas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SokkerMine - Atlético Jones 14:0

80e minuut.
Puljić probeert naar een medespeler te passen. Marichal bereikt de bal nog maar net als eerste. Halmi bereikt de bal nog maar net als eerste. Halmi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SokkerMine - Atlético Jones 15:0

82e minuut.
Omerovic geeft een hoge lob. Balestracci bereikt de bal nog maar net als eerste. Halmi onderschept slim de pass. Halmi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SokkerMine - Atlético Jones 16:0

82e minuut.
Omerovic raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Navarro komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Navarro met een sublieme pass. Soria is nu in balbezit. Soria passt de bal in één keer door. Halmi is nu in balbezit. Halmi schiet op doel. Portas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Portas speelt de bal door. Franco kopt de bal weg. Marichal bereikt de bal nog maar net als eerste. Halmi rent richting de bal. Halmi haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

86e minuut.
Cruzata bereikt de bal nog maar net als eerste. Cruzata passt de bal met de wreef. Halmi bereikt de bal nog maar net als eerste. Halmi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SokkerMine - Atlético Jones 17:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SokkerMine 25%, Atlético Jones 75%.
SokkerMine - Atlético Jones 17:0