Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Atlético Jones SokkerMine
541 Tactiek carrileros
56% Balbezit 44%
50% Spel op eigen helft 50%
19 Doelpogingen 16
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 6
59.5 gemiddelde waardering 58.5
solide Schieten formidabel
zeer goed Passen zeer goed
formidabel Verdedigen zeer goed


1e minuut.
Freud heeft problemen om de bal te vangen. Vila rent richting de bal. Vila speelt de bal door. Marichal is nu in balbezit. Marichal draait met de bal, schiet en ... Kuchar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Halmi bereikt de bal nog maar net als eerste. Halmi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético Jones - SokkerMine 0:1

15e minuut.
Freud passt de bal in één keer door. Torbica is nu in balbezit. Torbica passt de bal in één keer door. Zanatti bereikt de bal nog maar net als eerste. Zanatti draait met de bal, schiet en ... Bălăcescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Wieczorek krijgt zijn hoofd ertegen. Bălăcescu werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt Zanatti de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Atlético Jones - SokkerMine 1:1

16e minuut.
Burkhard is nu in balbezit. Burkhard geeft een lange en hoge pass. Halmi bereikt de bal nog maar net als eerste. Halmi haalt uit met een fantastische trap. Kuchar probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético Jones - SokkerMine 1:2

22e minuut.
Sessiz geeft een lange en hoge pass. Pumpucs is nu in balbezit. Pumpucs geeft een lange en hoge pass. Wieczorek krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Atlético Jones - SokkerMine 2:2

23e minuut.
Marichal rent richting de bal. Freud rent richting de bal. Omerovic onderschept slim de pass. Omerovic geeft een lange en hoge pass. Halmi springt en kopt de bal. Kuchar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Omerovic rent richting de bal. Omerovic probeert naar een medespeler te passen. Daar is Vila, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vila geeft een hoge lob. Halmi springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Torbica rent richting de bal. Torbica geeft een hoge lob. Klungelig pakt Burkhard de bal. Wieczorek bereikt de bal nog maar net als eerste. Wieczorek schiet op doel. Bălăcescu bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Sessiz kopt de bal weg. Pumpucs rent richting de bal. Pumpucs geeft de bal voor. Wieczorek maakt een snoekduik en kopt de bal. Bălăcescu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético Jones - SokkerMine 3:2

38e minuut.
Vila met een sublieme pass. Marichal bereikt de bal nog maar net als eerste. Freud rent richting de bal. Marichal verovert de bal door een tackle van achteren. Marichal schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Haraszti passt de bal zonder na te denken. Burkhard is nu in balbezit. Wieczorek rent richting de bal. Wieczorek draait met de bal, schiet en ... Bălăcescu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético Jones - SokkerMine 4:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atlético Jones 54%, SokkerMine 46%.
Atlético Jones - SokkerMine 4:2

49e minuut.
Wieczorek rent richting de bal. Bălăcescu probeert naar een medespeler te passen. Andreescu kopt de bal weg. Wieczorek bereikt de bal nog maar net als eerste. Wieczorek draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Cruzata bereikt de bal nog maar net als eerste. Andreescu speelt de bal door. Torbica rent richting de bal. Torbica geeft een hoge lob. Sessiz kopt de bal weg. Bălăcescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

55e minuut.
Pumpucs passt de bal in één keer door. Zanatti geeft een lange en hoge pass. Wieczorek rent richting de bal. Wieczorek haalt uit met een fantastische trap. Bălăcescu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético Jones - SokkerMine 5:2

70e minuut.
Andreescu kopt de bal weg. Pumpucs rent richting de bal. Pumpucs geeft een lange en hoge pass. Daar is Wieczorek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wieczorek schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

72e minuut.
Andreescu met een sublieme pass. Daar is Franco, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Franco passt de bal in één keer door. Marichal is nu in balbezit. Marichal schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Wieczorek bereikt de bal nog maar net als eerste. Zanatti rent richting de bal. Haraszti onderschept slim de pass. Wieczorek verovert de bal door een tackle van achteren. Wieczorek haalt uit met een fantastische trap. Bălăcescu bokst de bal weg.

82e minuut.
Omerovic is nu in balbezit. Omerovic probeert naar een medespeler te passen. Vila is nu in balbezit. Vila geeft de bal voor. Halmi maakt een snoekduik en kopt de bal. Kuchar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

86e minuut.
Vila speelt de bal door. Sapek rent richting de bal. Franco verovert de bal door een tackle van achteren. Franco geeft een hoge lob. Halmi krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Franco bereikt de bal nog maar net als eerste. Franco passt de bal zonder na te denken. Halmi rent richting de bal. Halmi haalt uit met een fantastische trap. Kuchar probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético Jones - SokkerMine 5:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atlético Jones 46%, SokkerMine 54%.
Atlético Jones - SokkerMine 5:3