Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Olivos SS LatinGol
LAT Tactiek FOTTO-v1.2 UP-M
49% Balbezit 51%
59% Spel op eigen helft 41%
2 Doelpogingen 10
4 Overtredingen 2
3 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 3
55.5 gemiddelde waardering 59.1
solid Schieten very good
good Passen very good
excellent Verdedigen very good


3e minuut.
Cooper speelt de bal door. Boldescu rent richting de bal. Boldescu passt de bal zonder na te denken. Cooper is nu in balbezit. Cooper geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Żyrkowski rent richting de bal. Emmerson is nu in balbezit. Żyrkowski begaat een overtreding. Żyrkowski krijgt een gele kaart.

11e minuut.
Escalante speelt de bal door. Jalmasani heeft problemen om de bal te vangen. Jalmasani geeft een lange en hoge pass. Daar is Durmadan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Durmadan haalt uit met een fantastische trap. Korajlić bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Olivos SS - LatinGol 0:1

18e minuut.
Durmadan kopt de bal weg. Daar is Jalmasani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. González Ruiz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. González Ruiz krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Liétaer is nu in balbezit. Liétaer passt de bal in één keer door. Jalmasani heeft problemen om de bal te vangen. Jalmasani geeft een hoge lob. Durmadan heeft problemen om de bal te vangen. Korajlić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Durmadan rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Chiţac ... Strafschop! Durmadan raakt geblesseerd tijdens het duel. Durmadan kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Olivos SS - LatinGol 0:2

27e minuut.
Machado probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Liétaer met een sublieme pass. Escalante met een sublieme pass. Jalmasani bereikt de bal nog maar net als eerste. Jalmasani geeft een lange en hoge pass. Korajlić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Munaretto is nu in balbezit. Felczak verovert de bal door een tackle van achteren. Felczak met een sublieme pass. Durmadan bereikt de bal nog maar net als eerste. Durmadan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Lynch onderschept slim de pass. Klungelig pakt Escalante de bal. Escalante geeft de bal voor. Durmadan is nu in balbezit. Durmadan haalt uit met een fantastische trap. Korajlić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Olivos SS 62%, LatinGol 38%.
FC Olivos SS - LatinGol 0:2

51e minuut.
González Ruiz is nu in balbezit. Liétaer onderschept slim de pass. Liétaer geeft een lange en hoge pass. Durmadan is nu in balbezit. Durmadan schiet op doel. Korajlić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

53e minuut.
Lynch geeft een hoge lob. Jalmasani is nu in balbezit. Jalmasani heeft problemen om de bal te vangen. Jalmasani geeft de bal voor. Durmadan springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Bucurică passt de bal met de wreef. Jalmasani rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van González Ruiz. González Ruiz krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

67e minuut.
Durmadan passt de bal in één keer door. Cooper heeft problemen om de bal te vangen. Bucurică geeft de bal voor. Machado bereikt de bal nog maar net als eerste. Machado draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Lynch geeft een hoge lob. Jalmasani is nu in balbezit. Daar is Jalmasani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jalmasani geeft een lange en hoge pass. Durmadan springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Bucurică geeft een lange en hoge pass. Machado bereikt de bal nog maar net als eerste. Liétaer tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Liétaer krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Olivos SS 56%, LatinGol 44%.
FC Olivos SS - LatinGol 0:2