Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CescBarsa Fernandezteam
5-2-1-1W-1 Tactiek What2
51% Balbezit 49%
28% Spel op eigen helft 72%
30 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
3 Buitenspel 1
62.5 gemiddelde waardering 42.9
excellent Schieten adequate
formidable Passen average
outstanding Verdedigen excellent


3e minuut.
Christofileas kopt de bal weg. Radmüller probeert naar een medespeler te passen. Vizcarrondo is nu in balbezit. Vizcarrondo geeft de bal voor. Sak krijgt zijn hoofd ertegen. Berzaín kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

4e minuut.
Doeltrap. Berzaín trapt de bal weg. Villena probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Radmüller is nu in balbezit. Radmüller haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

5e minuut.
Christofileas geeft een lange en hoge pass. Vizcarrondo bereikt de bal nog maar net als eerste. Vizcarrondo geeft een lange en hoge pass. Sak maakt een snoekduik en kopt de bal. Berzaín probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Radmüller verovert de bal door een tackle van achteren. Radmüller geeft een lange en hoge pass. Suárez kopt de bal weg. Vizcarrondo geeft een lange en hoge pass. Sak springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Trzaskowski is nu in balbezit. Trzaskowski geeft een hoge lob. Vizcarrondo bereikt de bal nog maar net als eerste. Vizcarrondo geeft een hoge lob. Sak krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
CescBarsa - Fernandezteam 1:0

20e minuut.
Sucu is nu in balbezit. Vizcarrondo onderschept slim de pass. Vizcarrondo geeft een hoge lob. Sak maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Czapnik onderschept slim de pass. Czapnik geeft een hoge lob. Daar is Sucu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sak rent richting de bal. Sak draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Freeman geeft een lange en hoge pass. Vizcarrondo bereikt de bal nog maar net als eerste. Vizcarrondo geeft een hoge lob. Sak rent richting de bal. Sak draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Suárez kopt de bal weg. Schiaffino rent richting de bal. Trzaskowski verovert de bal door een tackle van achteren. Trzaskowski geeft een lange en hoge pass. Sak springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Trzaskowski kopt de bal weg. Sucu heeft problemen om de bal te vangen. Vizcarrondo is nu in balbezit. Vizcarrondo geeft de bal voor. Radmüller krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Trzaskowski passt de bal in één keer door. Vizcarrondo bereikt de bal nog maar net als eerste. Vizcarrondo speelt de bal door. Sak is nu in balbezit. Sak haalt uit met een fantastische trap. Berzaín kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Corral rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CescBarsa 31%, Fernandezteam 69%.
CescBarsa - Fernandezteam 1:0

46e minuut.
Zavrl geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Christofileas met een snelle inworp. Radmüller geeft een hoge lob. Sak maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Trzaskowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vizcarrondo rent richting de bal. Vizcarrondo geeft de bal voor. Radmüller maakt een snoekduik en kopt de bal. Berzaín probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
CescBarsa - Fernandezteam 2:0

54e minuut.
Villena is nu in balbezit. Radmüller verovert de bal door een tackle van achteren. Radmüller geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Sak de bal. Sak schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
CescBarsa - Fernandezteam 3:0

56e minuut.
Vizcarrondo bereikt de bal nog maar net als eerste. Vizcarrondo passt de bal zonder na te denken. Zavrl rent richting de bal. Sak onderschept slim de pass. Sak draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

61e minuut.
Czapnik rent richting de bal. Czapnik geeft een lange en hoge pass. Corral rent richting de bal. Sak verovert de bal door een tackle van achteren. Sak haalt uit met een fantastische trap. Berzaín probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Abad probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Christofileas onderschept slim de pass. Radmüller is nu in balbezit. Radmüller met een sublieme pass. Daar is Sak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sak haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Vizcarrondo geeft een lange en hoge pass. Zavrl kopt de bal weg. Sucu heeft problemen om de bal te vangen. Sak bereikt de bal nog maar net als eerste. Sak haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Sucu geeft de bal voor. Inworp. Vizcarrondo met een snelle inworp. Sak bereikt de bal nog maar net als eerste. Sak draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
CescBarsa - Fernandezteam 4:0

77e minuut.
Freeman geeft een hoge lob. Daar is Sak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sucu maakt een afschuwelijke overtreding. Sucu is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Sak raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CescBarsa 25%, Fernandezteam 75%.
CescBarsa - Fernandezteam 4:0