Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fernandezteam CescBarsa
What2 Tactiek 5-2-1-1W-1
44% Balbezit 56%
73% Spel op eigen helft 27%
1 Doelpogingen 22
4 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 3
43.5 gemiddelde waardering 60
goed Schieten formidabel
matig Passen formidabel
zeer goed Verdedigen uitmuntend


3e minuut.
Vizcarrondo bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Vizcarrondo de bal. Vizcarrondo geeft een hoge lob. Sak springt en kopt de bal. Berzaín werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fernandezteam - CescBarsa 0:1

4e minuut.
Sak verovert de bal door een tackle van achteren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Radmüller geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Sak maakt een snoekduik en kopt de bal. Berzaín maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fernandezteam - CescBarsa 0:2

13e minuut.
Radmüller is nu in balbezit. Radmüller passt de bal met de wreef. Vizcarrondo is nu in balbezit. Vizcarrondo geeft een hoge lob. Sak krijgt zijn hoofd ertegen. Berzaín verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

16e minuut.
Trzaskowski geeft een lange en hoge pass. Vizcarrondo is nu in balbezit. Vizcarrondo passt de bal zonder na te denken. Sak rent richting de bal. Sak haalt uit met een fantastische trap. Paal!

20e minuut.
Christofileas met een sublieme pass. Vizcarrondo rent richting de bal. Vizcarrondo geeft een hoge lob. Sak maakt een snoekduik en kopt de bal. Berzaín maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

23e minuut.
Boury bereikt de bal nog maar net als eerste. Trzaskowski verovert de bal door een tackle van achteren. Trzaskowski geeft een lange en hoge pass. Sak bereikt de bal nog maar net als eerste. Sak schiet op doel. Berzaín bokst de bal weg.

30e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vizcarrondo met de inworp. Trzaskowski probeert de bal met de borst te controleren. Trzaskowski geeft een lange en hoge pass. Sak maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Schiaffino passt de bal in één keer door. Trzaskowski rent richting de bal. Trzaskowski speelt de bal door. Vizcarrondo rent richting de bal. Vizcarrondo geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Radmüller met een sublieme pass. Sak rent richting de bal. Abad legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Sak is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Radmüller kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
Fernandezteam - CescBarsa 0:3

43e minuut.
Radmüller rent richting de bal. Radmüller passt de bal met de wreef. Vizcarrondo bereikt de bal nog maar net als eerste. Vizcarrondo geeft een hoge lob. Sak springt en kopt de bal. Berzaín bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fernandezteam 74%, CescBarsa 26%.
Fernandezteam - CescBarsa 0:3

47e minuut.
Vizcarrondo is nu in balbezit. Vizcarrondo geeft een hoge lob. Abad heeft problemen om de bal te vangen. Sak bereikt de bal nog maar net als eerste. Sak haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Trzaskowski speelt de bal door. Vizcarrondo bereikt de bal nog maar net als eerste. Vizcarrondo geeft een lange en hoge pass. Sak maakt een snoekduik en kopt de bal. Berzaín probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fernandezteam - CescBarsa 0:4

57e minuut.
De la Puente met een sublieme pass. Radmüller speelt de bal door. Daar is Vizcarrondo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vizcarrondo geeft een hoge lob. Sak maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Christofileas bereikt de bal nog maar net als eerste. Christofileas geeft een hoge lob. Suárez heeft problemen om de bal te vangen. Sak onderschept slim de pass. Sak schiet op doel. Berzaín bokst de bal weg.

79e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Trzaskowski met de inworp. Vizcarrondo is nu in balbezit. Vizcarrondo geeft een lange en hoge pass. Sak maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Radmüller geeft de bal voor. Abad controleert de bal met de borst. Sak bereikt de bal nog maar net als eerste. Sak draait met de bal, schiet en ... Berzaín probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fernandezteam - CescBarsa 0:5

89e minuut.
Radmüller bereikt de bal nog maar net als eerste. Radmüller passt de bal in één keer door. Sak rent richting de bal. Sak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fernandezteam - CescBarsa 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fernandezteam 73%, CescBarsa 27%.
Fernandezteam - CescBarsa 0:6