Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Prime FC Palma Soriano
The One Tactiek 2da1
54% Balbezit 46%
33% Spel op eigen helft 67%
17 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
62.7 gemiddelde waardering 48.1
very good Schieten very good
formidable Passen adequate
very good Verdedigen excellent


6e minuut.
Snoeck passt de bal met de wreef. Olak rent richting de bal. Olak passt de bal in één keer door. Snoeck is nu in balbezit. Snoeck schiet op doel. Kotwicz bokst de bal weg.

8e minuut.
Mickiewicz onderschept slim de pass. Mickiewicz geeft de bal voor. Daar is Brood, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Morejón is nu in balbezit. Morejón haalt uit met een fantastische trap. Petzner probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ðăng Khoa controleert de bal met de borst. Ðăng Khoa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Prime - FC Palma Soriano 1:0

17e minuut.
Philips bereikt de bal nog maar net als eerste. Pęski onderschept slim de pass. Ðăng Khoa is nu in balbezit. Ðăng Khoa draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

21e minuut.
Szigethy probeert naar een medespeler te passen. Brood bereikt de bal nog maar net als eerste. Garlobo onderschept slim de pass. Garlobo geeft een hoge lob. Ðăng Khoa krijgt zijn hoofd ertegen. Petzner verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

29e minuut.
Morejón passt de bal zonder na te denken. Pęski rent richting de bal. Pęski passt de bal zonder na te denken. Morejón is nu in balbezit. Morejón draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Cãrbunaru kopt de bal weg. Sporchia met een sublieme pass. Trbonja heeft problemen om de bal te vangen. Snoeck rent richting de bal. Snoeck schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Mickiewicz speelt de bal door. Garlobo heeft problemen om de bal te vangen. Garlobo geeft de bal voor. Ðăng Khoa rent richting de bal. Ðăng Khoa schiet op doel. Petzner probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
Ðăng Khoa is nu in balbezit. Rahulan legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ðăng Khoa raakt geblesseerd tijdens het duel. Ðăng Khoa neemt de penalty, wat een uithaal! Petzner probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Prime - FC Palma Soriano 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Prime 26%, FC Palma Soriano 74%.
Prime - FC Palma Soriano 2:0

53e minuut.
Garlobo geeft de bal voor. Ðăng Khoa kopt de bal weg. Philips bereikt de bal nog maar net als eerste. Pęski verovert de bal door een tackle van achteren. Pęski draait met de bal, schiet en ... Petzner bokst de bal weg.

55e minuut.
Fontela geeft een lange en hoge pass. Caju kopt de bal weg. Klungelig pakt Mamet de bal. Snoeck rent richting de bal. Snoeck haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

56e minuut.
Pęski kopt de bal weg. Ðăng Khoa is nu in balbezit. Philips onderschept slim de pass. Garlobo verovert de bal door een tackle van achteren. Garlobo schiet op doel. Petzner verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Garlobo bereikt de bal nog maar net als eerste. Garlobo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Prime - FC Palma Soriano 3:0

64e minuut.
Cãrbunaru onderschept slim de pass. Morejón bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cãrbunaru. Morejón raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Garlobo zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Morejón krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Rahulan bereikt de bal nog maar net als eerste. Pęski verovert de bal door een tackle van achteren. Pęski passt de bal met de wreef. Ðăng Khoa is nu in balbezit. Ðăng Khoa draait met de bal, schiet en ... Petzner bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Prime 39%, FC Palma Soriano 61%.
Prime - FC Palma Soriano 3:0