Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Palma Soriano Prime
42w3 Tactiek The One
46% Balbezit 54%
82% Spel op eigen helft 18%
0 Doelpogingen 32
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
49.8 gemiddelde waardering 63.8
solid Schieten formidable
adequate Passen formidable
excellent Verdedigen formidable


4e minuut.
Garlobo passt de bal in één keer door. Morejón is nu in balbezit. Morejón geeft een hoge lob. Ðăng Khoa rent richting de bal. Ðăng Khoa draait met de bal, schiet en ... Petzner probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal! Rachev bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Garlobo bereikt de bal nog maar net als eerste. Rahulan rent richting de bal. Garlobo onderschept slim de pass. Garlobo geeft een lange en hoge pass. Ðăng Khoa springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Petzner met een sublieme pass. Mickiewicz kopt de bal weg. Akords heeft problemen om de bal te vangen. Akords geeft een hoge lob. Ðăng Khoa springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Garlobo speelt de bal door. Akords rent richting de bal. Akords probeert naar een medespeler te passen. Ðăng Khoa bereikt de bal nog maar net als eerste. Ðăng Khoa draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Morejón passt de bal in één keer door. Olak bereikt de bal nog maar net als eerste. Akords onderschept slim de pass. Akords draait met de bal, schiet en ... Petzner probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

28e minuut.
Akords rent richting de bal. Rachev rent richting de bal. Mickiewicz geeft een lange en hoge pass. Ðăng Khoa krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Palma Soriano - Prime 0:1

34e minuut.
Snoeck heeft problemen om de bal te vangen. Kurki is nu in balbezit. Mickiewicz met een sublieme pass. Ðăng Khoa heeft problemen om de bal te vangen. Ðăng Khoa schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Philips bereikt de bal nog maar net als eerste. Akords onderschept slim de pass. Ðăng Khoa speelt de bal door. Morejón is nu in balbezit. Morejón haalt uit met een fantastische trap. Petzner probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Rachev heeft problemen om de bal te vangen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Akords geeft een hoge lob. Ðăng Khoa bereikt de bal nog maar net als eerste. Fontela legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ðăng Khoa is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ðăng Khoa zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Palma Soriano - Prime 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Palma Soriano 78%, Prime 22%.
FC Palma Soriano - Prime 0:2

49e minuut.
Morejón geeft de bal voor. Daar is Rachev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ðăng Khoa is nu in balbezit. Ðăng Khoa haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

52e minuut.
Ðăng Khoa is nu in balbezit. Ðăng Khoa passt de bal in één keer door. Morejón bereikt de bal nog maar net als eerste. Morejón schiet op doel. Petzner werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

55e minuut.
Morejón passt de bal zonder na te denken. Akords bereikt de bal nog maar net als eerste. Akords passt de bal zonder na te denken. Ðăng Khoa is nu in balbezit. Ðăng Khoa haalt uit met een fantastische trap. Petzner probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
Garlobo passt de bal in één keer door. Morejón is nu in balbezit. Morejón geeft een hoge lob. Daar is Ðăng Khoa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ðăng Khoa draait met de bal, schiet en ... Petzner kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

67e minuut.
Inworp. Trbonja met een snelle inworp. Garlobo geeft de bal voor. Ðăng Khoa is nu in balbezit. Ðăng Khoa draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Mickiewicz geeft een lange en hoge pass. Fontela kopt de bal weg. Akords bereikt de bal nog maar net als eerste. Akords geeft een lange en hoge pass. Ðăng Khoa krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Garlobo passt de bal met de wreef. Daar is Akords, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Akords geeft een hoge lob. Ðăng Khoa maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Palma Soriano - Prime 0:3

75e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Petzner trapt de bal weg van het doel. Inworp. Garlobo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Morejón geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
Akords onderschept slim de pass. Ðăng Khoa bereikt de bal nog maar net als eerste. Akords bereikt de bal nog maar net als eerste. Ðăng Khoa rent richting de bal. Ðăng Khoa schiet op doel. Petzner verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

81e minuut.
Klungelig pakt Szigethy de bal. Garlobo rent richting de bal. Garlobo passt de bal met de wreef. Morejón geeft een hoge lob. Ðăng Khoa maakt een snoekduik en kopt de bal. Petzner bokst de bal weg.

84e minuut.
Ðăng Khoa bereikt de bal nog maar net als eerste. Ðăng Khoa passt de bal in één keer door. Rahulan rent richting de bal. Morejón verovert de bal door een tackle van achteren. Morejón draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Akords geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Rachev de bal. Ðăng Khoa is nu in balbezit. Ðăng Khoa draait met de bal, schiet en ... Petzner probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Palma Soriano - Prime 0:4

88e minuut.
Inworp. Morejón met een snelle inworp. Akords speelt de bal door. Morejón rent richting de bal. Morejón geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Palma Soriano 85%, Prime 15%.
FC Palma Soriano - Prime 0:4