Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Brid qqe
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
41% Spel op eigen helft 59%
14 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.1 gemiddelde waardering 15.1
weak Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


12e minuut.
Mali onderschept slim de pass. Mali schiet op doel. Nithatsansart kopt de bal weg. Mali rent richting de bal. Mali schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
Intharapradit probeert naar een medespeler te passen. Yin-Fat bereikt de bal nog maar net als eerste. Yin-Fat passt de bal zonder na te denken. Gwo Chung rent richting de bal. Gwo Chung haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Sathai-Chusri raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Somjit komt het veld opgelopen.

35e minuut.
Cha kopt de bal weg. Soo geeft de bal voor. Oodyn bereikt de bal nog maar net als eerste. Mali onderschept slim de pass. Mali draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Jia-Jun probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Chi bereikt de bal nog maar net als eerste. Oodyn begaat een overtreding. Oodyn krijgt een gele kaart. Chi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Chi met een snel genomen vrije trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Brid 36%, qqe 64%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Brid - qqe 0:0

47e minuut.
Yin-Fat rent richting de bal. Somjit is nu in balbezit. Yin-Fat begaat een overtreding. Yin-Fat krijgt een gele kaart.

53e minuut.
Soo heeft problemen om de bal te vangen. Yin-Fat bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Soo zijn tegenspeler op de grond. Yin-Fat is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Cha zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Cha bokst de bal weg.

61e minuut.
Somjit bereikt de bal nog maar net als eerste. Somjit geeft de bal voor. Oodyn probeert de bal aan de voet te houden. Oodyn geeft een hoge lob. Prasertsri probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

64e minuut.
Chi kan de bal niet met de borst controleren. Oodyn bereikt de bal nog maar net als eerste. Oodyn passt de bal in één keer door. Mali is nu in balbezit. Mali schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Prasertsri geeft de bal voor. Oodyn heeft problemen om de bal te vangen. Mali is nu in balbezit. Mali haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Gwo Chung raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Boyu komt het veld opgelopen.

90e minuut.
Klungelig pakt Gow Jen de bal. Jamnunviriya rent richting de bal. Jamnunviriya probeert naar een medespeler te passen. Mali rent richting de bal. Mali schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Brid 47%, qqe 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Brid - qqe 0:0
qqe