Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
jib qqe
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
57% Spel op eigen helft 43%
11 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.4 gemiddelde waardering 17.2
unsatisfactory Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


9e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ketkum met een snelle inworp. Cha is nu in balbezit. Baifu verovert de bal door een tackle van achteren. Baifu geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Cha bereikt de bal nog maar net als eerste. Cha geeft de bal voor. Kasemsombat bereikt de bal nog maar net als eerste. Gwo Chung verovert de bal door een tackle van achteren. Gwo Chung haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Kerdthet probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
jib - qqe 0:1

28e minuut.
Chamnanraksa probeert de bal met de borst te controleren. Baifu bereikt de bal nog maar net als eerste. Baifu speelt de bal door. Suwarnarat is nu in balbezit. Suwarnarat schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Somjit met een harde bal richting middenveld. Yin-Fat is nu in balbezit. Yin-Fat passt de bal met de wreef. Gwo Chung is nu in balbezit. Gwo Chung haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: jib 53%, qqe 47%.
jib - qqe 0:1

52e minuut.
Daar is Kangli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kangli passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Baifu de bal. Suwarnarat bereikt de bal nog maar net als eerste. Suwarnarat schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Yin-Fat bereikt de bal nog maar net als eerste. Yin-Fat passt de bal in één keer door. Gwo Chung bereikt de bal nog maar net als eerste. Gwo Chung draait met de bal, schiet en ... Kerdthet maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Daar is Suwarnarat, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Oodyn rent richting de bal. Baifu rent richting de bal. Suwarnarat is nu in balbezit. Suwarnarat haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Yin-Fat rent richting de bal. Kangli geeft een hoge lob. Daar is Oodyn, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Suwarnarat rent richting de bal. Suwarnarat haalt uit met een fantastische trap. Somjit probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Intharapradit is nu in balbezit. Intharapradit speelt de bal door. Daar is Gwo Chung, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yin-Fat rent richting de bal. Yin-Fat draait met de bal, schiet en ... Kerdthet probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
Ketkum bereikt de bal nog maar net als eerste. Ketkum passt de bal zonder na te denken. Baifu speelt de bal door. Suwarnarat bereikt de bal nog maar net als eerste. Suwarnarat draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
jib - qqe 1:1

79e minuut.
Oodyn bereikt de bal nog maar net als eerste. Oodyn geeft een lange en hoge pass. Gwo Chung rent richting de bal. Yin-Fat bereikt de bal nog maar net als eerste. Yin-Fat schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Intharapradit is nu in balbezit. Suwarnarat verovert de bal door een tackle van achteren. Suwarnarat passt de bal zonder na te denken. Baifu is nu in balbezit. Baifu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: jib 60%, qqe 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
jib - qqe 1:1
jib

qqe