Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Marlboro FC ดดด
Normal Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
43% Spel op eigen helft 57%
11 Doelpogingen 4
4 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 12.7
weak Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen hopeless
poor Verdedigen poor


9e minuut.
Sritrang is nu in balbezit. Sritrang geeft een hoge lob. Wongthatip probeert de bal aan de voet te houden. Manasuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Manasuk schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Doeltrap. Sirikamon met een harde bal richting middenveld. Punrawee kopt de bal weg. Manasuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Manasuk schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Sukunya verovert de bal door een tackle van achteren. Sukunya met een sublieme pass. Manasuk is nu in balbezit. Manasuk schiet op doel. Sirikamon probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Marlboro FC - ดดด 1:0

18e minuut.
Tingwei is nu in balbezit. Manasuk onderschept slim de pass. Manasuk passt de bal zonder na te denken. Soo bereikt de bal nog maar net als eerste. Soo geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Tingwei passt de bal met de wreef. Manasuk heeft problemen om de bal te vangen. Sukunya bereikt de bal nog maar net als eerste. Manasuk rent richting de bal. Manasuk haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Marlboro FC - ดดด 2:0

27e minuut.
Manasuk is nu in balbezit. Sukunya bereikt de bal nog maar net als eerste. Manasuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Sukunya bereikt de bal nog maar net als eerste. Sukunya schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Deejaroen bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Boyu. Deejaroen raakt geblesseerd tijdens het duel. Punrawee zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Daar is Deejaroen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jaimun bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaimun draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Marlboro FC 38%, ดดด 62%.
Marlboro FC - ดดด 2:0

84e minuut.
Sritrang is nu in balbezit. Jaimun begaat een overtreding. Sritrang is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Sritrang met een snel genomen vrije trap. Wongthatip rent richting de bal. Manasuk onderschept slim de pass. Manasuk schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Marlboro FC 48%, ดดด 52%.
Marlboro FC - ดดด 2:0