Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Chumphon qqe
343 Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
48% Spel op eigen helft 52%
13 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
13.9 gemiddelde waardering 16
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Joo Hyung geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Yin-Fat de bal. Joo Hyung met een sublieme pass. Gwo Chung bereikt de bal nog maar net als eerste. Gwo Chung haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Sriyanon bereikt de bal nog maar net als eerste. Sriyanon passt de bal met de wreef. Gocher-san is nu in balbezit. Gocher-san haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Chumphon - qqe 1:0

9e minuut.
Intharapradit speelt de bal door. Gwo Chung is nu in balbezit. Gwo Chung passt de bal in één keer door. Yin-Fat bereikt de bal nog maar net als eerste. Yin-Fat haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Cha passt de bal met de wreef. Gwo Chung rent richting de bal. Gwo Chung passt de bal in één keer door. Yin-Fat bereikt de bal nog maar net als eerste. Yin-Fat haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Cha geeft de bal voor. Kraisomdech is nu in balbezit. Kraisomdech speelt de bal door. Gwo Chung bereikt de bal nog maar net als eerste. Gwo Chung draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Intharapradit rent richting de bal. Prakrom onderschept slim de pass. Prakrom passt de bal met de wreef. Gocher-san bereikt de bal nog maar net als eerste. Gocher-san schiet op doel. Somjit verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

34e minuut.
Sriyanon bereikt de bal nog maar net als eerste. Prakrom rent richting de bal. Prakrom passt de bal zonder na te denken. Gocher-san heeft problemen om de bal te vangen. Gocher-san haalt uit met een fantastische trap. Somjit verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Chumphon 50%, qqe 50%.
FC Chumphon - qqe 1:0

48e minuut.
Kraisomdech zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Cha de bal. Cha geeft een lange en hoge pass. Kiam-Woon rent richting de bal. Kiam-Woon geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Gocher-san passt de bal met de wreef. Daar is Kamala, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Intharapradit is nu in balbezit. Kamala verovert de bal door een tackle van achteren. Kamala schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Ying-Yang is nu in balbezit. Ying-Yang passt de bal zonder na te denken. Daar is Kangli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yin-Fat bereikt de bal nog maar net als eerste. Yin-Fat schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Kangli bereikt de bal nog maar net als eerste. Yin-Fat verovert de bal door een tackle van achteren. Yin-Fat met een sublieme pass. Gwo Chung bereikt de bal nog maar net als eerste. Gwo Chung schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Sriyanon passt de bal in één keer door. Gocher-san bereikt de bal nog maar net als eerste. Oodyn rent richting de bal. Gocher-san onderschept slim de pass. Gocher-san schiet op doel. Somjit verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

73e minuut.
Sriyanon is nu in balbezit. Sriyanon passt de bal in één keer door. Gocher-san bereikt de bal nog maar net als eerste. Gocher-san schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Sriyanon de bal. Kamala is nu in balbezit. Kamala haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Kiam-Woon speelt de bal door. Klungelig pakt Yin-Fat de bal. Yin-Fat passt de bal zonder na te denken. Gwo Chung is nu in balbezit. Gwo Chung haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Gocher-san is nu in balbezit. Nithatsansart bereikt de bal nog maar net als eerste. Gocher-san onderschept slim de pass. Gocher-san haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Chumphon - qqe 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Chumphon 47%, qqe 53%.
FC Chumphon - qqe 2:0

qqe