Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Chaiwut FC ดดด
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
47% Spel op eigen helft 53%
14 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.2 gemiddelde waardering 14
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen unsatisfactory
weak Verdedigen weak


26e minuut.
Bamkua onderschept slim de pass. Bamkua probeert naar een medespeler te passen. Saithai is nu in balbezit. Saithai haalt uit met een fantastische trap. Wongthatip probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Sukunya speelt de bal door. Jaruchinda bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaimun onderschept slim de pass. Deejaroen bereikt de bal nog maar net als eerste. Deejaroen schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Daar is Punrawee, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Punrawee geeft een lange en hoge pass. Samut is nu in balbezit. Jaimun verovert de bal door een tackle van achteren. Jaimun draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Sukunya onderschept slim de pass. Sukunya passt de bal zonder na te denken. Daar is Erwei, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Deejaroen bereikt de bal nog maar net als eerste. Deejaroen draait met de bal, schiet en ... Paal! Anuia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chaiwut FC 42%, ดดด 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Chaiwut FC - ดดด 0:0

67e minuut.
Cheenawat rent richting de bal. Cheenawat speelt de bal door. Thanasombut is nu in balbezit. Jaimun onderschept slim de pass. Jaimun schiet op doel. Anuia verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Samut heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Chaiwut FC - ดดด 0:1

79e minuut.
Cheenawat rent richting de bal. Cheenawat geeft de bal voor. Jaimun rent richting de bal. Jaimun draait met de bal, schiet en ... Anuia probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Chaiwut FC - ดดด 0:2

86e minuut.
Pipatseridhuma geeft een hoge lob. Inworp. Deejaroen zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bamkua bereikt de bal nog maar net als eerste. Bamkua schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

88e minuut.
Kasemsombat met de inworp. Deejaroen rent richting de bal. Deejaroen speelt de bal door. Bamkua is nu in balbezit. Bamkua draait met de bal, schiet en ... Sirikamon verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Chaiwut FC - ดดด 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chaiwut FC 51%, ดดด 49%.
Chaiwut FC - ดดด 1:2