Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ดดด Brid
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
46% Spel op eigen helft 54%
7 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.7 gemiddelde waardering 19.7
unsatisfactory Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
weak Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Jaimun is nu in balbezit. Jia-Jun onderschept slim de pass. Punrawee is nu in balbezit. Jia-Jun onderschept slim de pass. Jia-Jun schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Punrawee verovert de bal door een tackle van achteren. Sathai-Chusri geeft een lange en hoge pass. Wongthatip probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mali bereikt de bal nog maar net als eerste. Mali draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ดดด - Brid 0:1

11e minuut.
Jia-Jun rent richting de bal. Jia-Jun met een sublieme pass. Punyachartrat bereikt de bal nog maar net als eerste. Mali onderschept slim de pass. Mali haalt uit met een fantastische trap. Sirikamon kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
ดดด - Brid 0:2

17e minuut.
Jia-Jun probeert naar een medespeler te passen. Mali bereikt de bal nog maar net als eerste. Wongthatip bereikt de bal nog maar net als eerste. Mali onderschept slim de pass. Mali haalt uit met een fantastische trap. Sirikamon probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cheenawat met de inworp. Klungelig pakt Deejaroen de bal. Deejaroen schiet op doel. Cha maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ดดด - Brid 1:2

33e minuut.
Kraisomdech geeft een lange en hoge pass. Jia-Jun is nu in balbezit. Jia-Jun passt de bal zonder na te denken. Mali is nu in balbezit. Mali schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Sathai-Chusri onderschept slim de pass. Jia-Jun rent richting de bal. Jia-Jun passt de bal met de wreef. Mali is nu in balbezit. Mali schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ดดด - Brid 1:3

42e minuut.
Deejaroen rent richting de bal. Deejaroen schiet op doel. Prasertsri kopt de bal weg. Deejaroen bereikt de bal nog maar net als eerste. Deejaroen haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ดดด 51%, Brid 49%.
ดดด - Brid 1:3

67e minuut.
Punrawee passt de bal zonder na te denken. Likai rent richting de bal. Jaimun rent richting de bal. Deejaroen is nu in balbezit. Deejaroen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ดดด - Brid 2:3

73e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Cha trapt de bal weg van het doel. Chusak kopt de bal weg. Jaimun rent richting de bal. Jaimun schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ดดด 42%, Brid 58%.
ดดด - Brid 2:3