Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
pimmada qqe
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
36% Spel op eigen helft 64%
8 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 17.1
poor Schieten weak
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


15e minuut.
Gow Jen is nu in balbezit. Woon verovert de bal door een tackle van achteren. Oodyn legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Woon is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Onpadee neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
pimmada - qqe 1:0

19e minuut.
Kongsommard geeft de bal voor. Liwen kopt de bal weg. Klungelig pakt Gow Jen de bal. Kangmin is nu in balbezit. Kangmin schiet op doel. Somjit probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Inworp. Liwen met de inworp. Woon geeft een hoge lob. Kangmin rent richting de bal. Kangmin draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Klungelig pakt Yin-Fat de bal. Liwen bereikt de bal nog maar net als eerste. Yin-Fat onderschept slim de pass. Gwo Chung rent richting de bal. Gwo Chung draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Hansheng bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: pimmada 42%, qqe 58%.
pimmada - qqe 1:0

57e minuut.
Gow Jen verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Liwen. Gow Jen is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Intharapradit zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Chunmin heeft problemen om de bal te vangen. Gwo Chung is nu in balbezit. Gwo Chung schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Cha heeft problemen om de bal te vangen. Onpadee is nu in balbezit. Met opzet legt Cha zijn tegenspeler op de grond. Cha krijgt een gele kaart.

76e minuut.
Daar is Chunmin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chunmin met een sublieme pass. Kangmin rent richting de bal. Onpadee rent richting de bal. Onpadee schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Baifeng met de inworp. Woon met een sublieme pass. Onpadee bereikt de bal nog maar net als eerste. Onpadee haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: pimmada 31%, qqe 69%.
pimmada - qqe 1:0

qqe