Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
qqe ดดด
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
44% Spel op eigen helft 56%
8 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.4 gemiddelde waardering 15
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


16e minuut.
Pipatseridhuma bereikt de bal nog maar net als eerste. Pipatseridhuma geeft een lange en hoge pass. Cha bereikt de bal nog maar net als eerste. Deejaroen onderschept slim de pass. Deejaroen haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Caide rent richting de bal. Caide geeft een hoge lob. Klungelig pakt Sukunya de bal. Gow Jen onderschept slim de pass. Gow Jen geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Deejaroen is nu in balbezit. Jaimun bereikt de bal nog maar net als eerste. Intharapradit verovert de bal door een tackle van achteren. Deejaroen onderschept slim de pass. Deejaroen draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Intharapradit verovert de bal door een tackle van achteren. Intharapradit met een sublieme pass. Pipatseridhuma probeert naar een medespeler te passen. Gwo Chung bereikt de bal nog maar net als eerste. Gwo Chung draait met de bal, schiet en ... Sirikamon probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: qqe 46%, ดดด 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
qqe - ดดด 0:0

47e minuut.
Jaimun probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Wongthatip speelt de bal door. Pipatseridhuma heeft problemen om de bal te vangen. Gwo Chung is nu in balbezit. Gwo Chung draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Gow Jen geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sukunya met een snelle inworp. Deejaroen bereikt de bal nog maar net als eerste. Deejaroen draait met de bal, schiet en ... Paal!

63e minuut.
Cha rent richting de bal. Chusak is nu in balbezit. Cha tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cha krijgt een gele kaart.

64e minuut.
Intharapradit rent richting de bal. Deejaroen bereikt de bal nog maar net als eerste. Deejaroen passt de bal zonder na te denken. Jaimun bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaimun haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Deejaroen onderschept slim de pass. Intharapradit is nu in balbezit. Deejaroen tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Deejaroen krijgt een gele kaart.

88e minuut.
Chusak passt de bal met de wreef. Cha heeft problemen om de bal te vangen. Deejaroen bereikt de bal nog maar net als eerste. Cha bereikt de bal nog maar net als eerste. Cha geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: qqe 41%, ดดด 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
qqe - ดดด 0:0
qqe