Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
pimmada Brid
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
52% Spel op eigen helft 48%
11 Doelpogingen 13
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 19.5
waardeloos Schieten zwak
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


4e minuut.
Chi bereikt de bal nog maar net als eerste. Baifeng is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Chi. Chi krijgt een gele kaart. Baifeng raakt geblesseerd tijdens het duel. Baifeng zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Ying Soo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ying Soo haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

7e minuut.
Thanoosorn is nu in balbezit. Jamnunviriya onderschept slim de pass. Jamnunviriya probeert naar een medespeler te passen. Mali is nu in balbezit. Mali haalt uit met een fantastische trap. Hansheng probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Kongsommard heeft problemen om de bal te vangen. Kongsommard geeft de bal voor. Ying Soo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ying Soo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
pimmada - Brid 1:0

19e minuut.
Jia-Jun rent richting de bal. Jia-Jun passt de bal in één keer door. Mali is nu in balbezit. Mali draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
pimmada - Brid 1:1

23e minuut.
Mali passt de bal in één keer door. Chi rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Baifeng. Baifeng krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Chunmin met een snelle inworp. Kongsommard heeft problemen om de bal te vangen. Kongsommard geeft een lange en hoge pass. Liwen rent richting de bal. Liwen haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
pimmada - Brid 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: pimmada 52%, Brid 48%.
pimmada - Brid 2:1

48e minuut.
Soo geeft een lange en hoge pass. Rakdetch is nu in balbezit. Rakdetch geeft een hoge lob. Mali is nu in balbezit. Mali haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Mali kan de bal niet met de borst controleren. Jia-Jun bereikt de bal nog maar net als eerste. Liwen verovert de bal door een tackle van achteren. Mali verovert de bal door een tackle van achteren. Mali haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Dacheng is nu in balbezit. Dacheng geeft een lange en hoge pass. Ying Soo is nu in balbezit. Onpadee bereikt de bal nog maar net als eerste. Onpadee haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Ying Soo is nu in balbezit. Sathai-Chusri rent richting de bal. Ying Soo verovert de bal door een tackle van achteren. Onpadee bereikt de bal nog maar net als eerste. Onpadee schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Chunmin speelt de bal door. Jamnunviriya rent richting de bal. Jamnunviriya probeert naar een medespeler te passen. Mali bereikt de bal nog maar net als eerste. Mali draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Jamnunviriya met de inworp. Jia-Jun is nu in balbezit. Thanoosorn legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Jia-Jun is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Jia-Jun neemt de penalty, wat een uithaal! Hansheng bokst de bal weg.

88e minuut.
Onpadee geeft een hoge lob. Mali is nu in balbezit. Jia-Jun rent richting de bal. Mali is nu in balbezit. Mali haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: pimmada 51%, Brid 49%.
pimmada - Brid 2:1