Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
pimmada FC Chumphon
Normal Tactiek 343
50% Balbezit 50%
52% Spel op eigen helft 48%
10 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 15.5
waardeloos Schieten zwak
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Klungelig pakt Naranong de bal. Liwen bereikt de bal nog maar net als eerste. Naranong maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Naranong naar de kleedkamers voor een vroege douche.

7e minuut.
Liwen is nu in balbezit. Ying-Yang bereikt de bal nog maar net als eerste. Ying-Yang passt de bal met de wreef. Onpadee bereikt de bal nog maar net als eerste. Onpadee haalt uit met een fantastische trap. Bin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
Phosomboon met een sublieme pass. Onpadee rent richting de bal. Ying Soo rent richting de bal. Onpadee is nu in balbezit. Onpadee draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
Onpadee passt de bal zonder na te denken. Phosomboon rent richting de bal. Phosomboon passt de bal zonder na te denken. Ying Soo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ying Soo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Chunmin probeert naar een medespeler te passen. Kongsommard rent richting de bal. Kongsommard speelt de bal door. Onpadee rent richting de bal. Onpadee haalt uit met een fantastische trap. Bin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

35e minuut.
Kamala probeert naar een medespeler te passen. Sriyanon heeft problemen om de bal te vangen. Sriyanon passt de bal met de wreef. Gocher-san rent richting de bal. Gocher-san schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
pimmada - FC Chumphon 0:1

39e minuut.
Kongsommard geeft de bal voor. Kamala kopt de bal weg. Dacheng heeft problemen om de bal te vangen. Gocher-san is nu in balbezit. Gocher-san draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
pimmada - FC Chumphon 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: pimmada 53%, FC Chumphon 47%.
pimmada - FC Chumphon 0:2

49e minuut.
Liwen bereikt de bal nog maar net als eerste. Liwen speelt de bal door. Kamala probeert naar een medespeler te passen. Daar is Gocher-san, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gocher-san haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Onpadee bereikt de bal nog maar net als eerste. Kangli rent richting de bal. Onpadee begaat een overtreding. Kangli raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

62e minuut.
Onpadee is nu in balbezit. Ying Soo bereikt de bal nog maar net als eerste. Onpadee rent richting de bal. Ying Soo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ying Soo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Silvermoon geeft een lange en hoge pass. Liwen is nu in balbezit. Liwen passt de bal zonder na te denken. Ying Soo is nu in balbezit. Ying Soo haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

70e minuut.
Kangli speelt de bal door. Kamala is nu in balbezit. Kamala passt de bal zonder na te denken. Gocher-san rent richting de bal. Gocher-san haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Kangli kopt de bal weg. Kamala bereikt de bal nog maar net als eerste. Kamala passt de bal zonder na te denken. Gocher-san bereikt de bal nog maar net als eerste. Gocher-san schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: pimmada 50%, FC Chumphon 50%.
pimmada - FC Chumphon 0:2