Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
qqe Marlboro FC
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
47% Spel op eigen helft 53%
12 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.9 gemiddelde waardering 16.6
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


10e minuut.
Somchit is nu in balbezit. Somchit geeft de bal voor. Daar is Soo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Manasuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Manasuk schiet op doel. Somjit bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
qqe - Marlboro FC 0:1

13e minuut.
Oodyn bereikt de bal nog maar net als eerste. Sukunya is nu in balbezit. Oodyn begaat een overtreding. Sukunya moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Sukunya kan niet meer verder spelen. Oodyn geeft een hoge lob. Boontupthai komt het veld opgelopen.

31e minuut.
Intharapradit is nu in balbezit. Intharapradit speelt de bal door. Gwo Chung rent richting de bal. Gwo Chung draait met de bal, schiet en ... Siew probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Gwo Chung speelt de bal door. Sritrang rent richting de bal. Sritrang probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Gwo Chung de bal. Gwo Chung haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Yin-Fat is nu in balbezit. Yin-Fat probeert naar een medespeler te passen. Gwo Chung rent richting de bal. Gwo Chung draait met de bal, schiet en ... Siew maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
qqe - Marlboro FC 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: qqe 47%, Marlboro FC 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
qqe - Marlboro FC 1:1

48e minuut.
Intharapradit passt de bal in één keer door. Yin-Fat is nu in balbezit. Boyu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Yin-Fat is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Intharapradit zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Intharapradit rent richting de bal. Intharapradit geeft een hoge lob. Klungelig pakt Kulsomboon de bal. Gwo Chung rent richting de bal. Gwo Chung schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Intharapradit is nu in balbezit. Intharapradit geeft een hoge lob. Kulsomboon heeft problemen om de bal te vangen. Gwo Chung is nu in balbezit. Gwo Chung draait met de bal, schiet en ... Siew verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

65e minuut.
Oodyn probeert naar een medespeler te passen. Chi bereikt de bal nog maar net als eerste. Chi passt de bal met de wreef. Gwo Chung bereikt de bal nog maar net als eerste. Gwo Chung draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Cha bereikt de bal nog maar net als eerste. Cha probeert naar een medespeler te passen. Gwo Chung is nu in balbezit. Yin-Fat rent richting de bal. Yin-Fat haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Gwo Chung bereikt de bal nog maar net als eerste. Rinsuwan verovert de bal door een tackle van achteren. Rinsuwan geeft een lange en hoge pass. Chi bereikt de bal nog maar net als eerste. Chi geeft een hoge lob. Siew probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

79e minuut.
Boontupthai verovert de bal door een tackle van achteren. Boontupthai passt de bal zonder na te denken. Manasuk rent richting de bal. Manasuk schiet op doel. Somjit probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Gow Jen rent richting de bal. Intharapradit probeert naar een medespeler te passen. Ti Nung Cha is nu in balbezit. Gwo Chung onderschept slim de pass. Gwo Chung schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: qqe 46%, Marlboro FC 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
qqe - Marlboro FC 1:1
qqe