Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Brid Chaiwut FC
Normal Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
40% Spel op eigen helft 60%
12 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.1 gemiddelde waardering 16
zwak Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


1e minuut.
Jamnunviriya onderschept slim de pass. Jamnunviriya met een sublieme pass. Mali bereikt de bal nog maar net als eerste. Mali schiet op doel. Anuia probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Brid - Chaiwut FC 1:0

12e minuut.
bin Mat Dali rent richting de bal. bin Mat Dali geeft een lange en hoge pass. Daar is Likai, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Saithai is nu in balbezit. Saithai schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

13e minuut.
Prasertsri geeft een hoge lob. Samut rent richting de bal. Samut geeft een lange en hoge pass. Mali rent richting de bal. Mali draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Mali probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Jia-Jun is nu in balbezit. Jia-Jun speelt de bal door. Mali rent richting de bal. Mali draait met de bal, schiet en ... Anuia bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Kasemsombat geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jamnunviriya met de inworp. Jia-Jun geeft de bal voor. Erwei heeft problemen om de bal te vangen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Brid 30%, Chaiwut FC 70%.
Brid - Chaiwut FC 1:0

49e minuut.
Sathai-Chusri geeft een lange en hoge pass. Jaruchinda heeft problemen om de bal te vangen. Sathai-Chusri onderschept slim de pass. Jia-Jun rent richting de bal. Jia-Jun schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Sathai-Chusri onderschept slim de pass. Sathai-Chusri probeert naar een medespeler te passen. Mali rent richting de bal. Mali draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Samut de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Brid - Chaiwut FC 2:0

62e minuut.
Jia-Jun is nu in balbezit. Jia-Jun met een sublieme pass. Mali bereikt de bal nog maar net als eerste. Mali schiet op doel. Anuia probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Brid - Chaiwut FC 3:0

64e minuut.
Sathai-Chusri geeft de bal voor. Jia-Jun bereikt de bal nog maar net als eerste. Jia-Jun passt de bal met de wreef. Mali is nu in balbezit. Mali haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Brid - Chaiwut FC 4:0

71e minuut.
Anuia trapt de bal weg van het doel. Jamnunviriya is nu in balbezit. Jamnunviriya passt de bal in één keer door. Saithai is nu in balbezit. Saithai haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Brid 49%, Chaiwut FC 51%.
Brid - Chaiwut FC 4:0