Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
españa jr Doce Lobos
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
59% Spel op eigen helft 41%
6 Doelpogingen 14
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.8 gemiddelde waardering 17.5
waardeloos Schieten waardeloos
waardeloos Passen waardeloos
hopeloos Verdedigen slecht


4e minuut.
Espinoza onderschept slim de pass. Espinoza probeert naar een medespeler te passen. Mariona is nu in balbezit. Guzmán verovert de bal door een tackle van achteren. Guzmán haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Alfaro rent richting de bal. Mariona is nu in balbezit. Mariona speelt de bal door. Ortiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortiz draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Carballo probeert naar een medespeler te passen. Cedillos kopt de bal weg. Maldonado rent richting de bal. Maldonado schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Mariona verovert de bal door een tackle van achteren. Mariona probeert naar een medespeler te passen. Barahona rent richting de bal. Ortiz verovert de bal door een tackle van achteren. Ortiz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Mariona probeert naar een medespeler te passen. Maldonado bereikt de bal nog maar net als eerste. Maldonado passt de bal in één keer door. Ortiz is nu in balbezit. Ortiz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Carballo trapt de bal weg van het doel. Ochoa kopt de bal weg. Cabral heeft problemen om de bal te vangen. Maldonado rent richting de bal. Maldonado haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: españa jr 60%, Doce Lobos 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
españa jr - Doce Lobos 0:0

54e minuut.
Ochoa bereikt de bal nog maar net als eerste. Ochoa passt de bal met de wreef. Ortiz heeft problemen om de bal te vangen. Maldonado bereikt de bal nog maar net als eerste. Maldonado haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: españa jr 57%, Doce Lobos 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
españa jr - Doce Lobos 0:0