Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
RMD CD.FAS
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
57% Spel op eigen helft 43%
13 Doelpogingen 13
3 Overtredingen 1
3 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 15.3
slecht Schieten slecht
slecht Passen zwak
slecht Verdedigen waardeloos


4e minuut.
Luna Melgar trapt de bal weg van het doel. Padilla kopt de bal weg. Klungelig pakt Zelaya de bal. González is nu in balbezit. González haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Caballero rent richting de bal. Chávez verovert de bal door een tackle van achteren. Chávez probeert naar een medespeler te passen. Pimentel bereikt de bal nog maar net als eerste. Pimentel schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Daar is Casillas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. González bereikt de bal nog maar net als eerste. Casillas begaat een overtreding. Casillas krijgt een gele kaart. González is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. González wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Ponce rent richting de bal. Ponce geeft een hoge lob. Aguilar Chicas heeft problemen om de bal te vangen. González bereikt de bal nog maar net als eerste. González haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
Mariona met de inworp. Benítez is nu in balbezit. Zelaya speelt de bal door. González is nu in balbezit. González haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
RMD - CD.FAS 0:1

19e minuut.
Mariona is nu in balbezit. Mariona geeft een hoge lob. Ponce kopt de bal weg. Pimentel is nu in balbezit. Pimentel draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Cerén geeft de bal voor. Caballero rent richting de bal. Casillas begaat een overtreding. Casillas krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. Caballero raakt geblesseerd tijdens het duel. Caballero met een snel genomen vrije trap. González is nu in balbezit. González draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Cedillos onderschept slim de pass. Cedillos probeert naar een medespeler te passen. Pimentel bereikt de bal nog maar net als eerste. Pimentel haalt uit met een fantastische trap. Gomez probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Benítez de bal. Chávez bereikt de bal nog maar net als eerste. Chávez draait met de bal, schiet en ... Luna Melgar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
Padilla onderschept slim de pass. Padilla met een sublieme pass. González is nu in balbezit. González haalt uit met een fantastische trap. Rosales probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
RMD - CD.FAS 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RMD 60%, CD.FAS 40%.
RMD - CD.FAS 0:2

48e minuut.
Caballero rent richting de bal. Caballero geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tobí met een snelle inworp. Chávez geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Zelaya passt de bal zonder na te denken. Chávez bereikt de bal nog maar net als eerste. Chávez met een sublieme pass. Pimentel bereikt de bal nog maar net als eerste. Pimentel draait met de bal, schiet en ... Luna Melgar bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Ponce onderschept slim de pass. Ponce geeft de bal voor. Daar is Benítez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pimentel is nu in balbezit. Pimentel schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

65e minuut.
Mariona rent richting de bal. Tobí rent richting de bal. Mariona begaat een overtreding. Tobí raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Tobí kan niet meer verder spelen. García komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Cerén is nu in balbezit. Ponce verovert de bal door een tackle van achteren. Ponce passt de bal zonder na te denken. Pimentel bereikt de bal nog maar net als eerste. Pimentel draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Klungelig pakt Chávez de bal. Caballero bereikt de bal nog maar net als eerste. Caballero met een sublieme pass. González rent richting de bal. González schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Purdy speelt de bal door. Padilla is nu in balbezit. Padilla haalt uit met een fantastische trap. González bereikt de bal nog maar net als eerste. González schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
RMD - CD.FAS 0:3

81e minuut.
Padilla heeft problemen om de bal te vangen. Zelaya is nu in balbezit. Zelaya passt de bal in één keer door. González rent richting de bal. González draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Purdy zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Padilla rent richting de bal. Padilla passt de bal in één keer door. González bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Einstein speelt de bal door. Purdy bereikt de bal nog maar net als eerste. Ponce tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ponce krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RMD 55%, CD.FAS 45%.
RMD - CD.FAS 0:3
RMD