Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Doce Lobos RMD
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
51% Spel op eigen helft 49%
9 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 20.2
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen weak
poor Verdedigen poor


6e minuut.
Chávez kopt de bal weg. Mariona rent richting de bal. Pimentel onderschept slim de pass. Pimentel haalt uit met een fantastische trap. Zelaya werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Doce Lobos - RMD 0:1

9e minuut.
Daar is Mariona, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mariona geeft een hoge lob. Daar is Ortiz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maldonado bereikt de bal nog maar net als eerste. Maldonado draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Ochoa speelt de bal door. Cedillos is nu in balbezit. Cedillos geeft de bal voor. Ortiz is nu in balbezit. Ortiz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Casillas is nu in balbezit. Ortiz rent richting de bal. Casillas begaat een overtreding. Casillas krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Velásquez geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Maldonado de bal. Ortiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Maldonado bereikt de bal nog maar net als eerste. Maldonado draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Aguilar Chicas geeft de bal voor. Mariona rent richting de bal. Pimentel tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pimentel krijgt een gele kaart. Mariona raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Mariona kan niet meer verder spelen. Rodriguez komt het veld opgelopen.

40e minuut.
Cedillos met een sublieme pass. Chávez heeft problemen om de bal te vangen. Cedillos rent richting de bal. Cedillos onderschept slim de pass. Cedillos geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Doce Lobos - RMD 0:2

41e minuut.
Maldonado probeert naar een medespeler te passen. Daar is Ortiz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pimentel onderschept slim de pass. Pimentel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Doce Lobos - RMD 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Doce Lobos 56%, RMD 44%.
Doce Lobos - RMD 0:3

48e minuut.
Maldonado passt de bal met de wreef. Ortiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Zelaya onderschept slim de pass. Maldonado bereikt de bal nog maar net als eerste. Maldonado haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Maldonado heeft problemen om de bal te vangen. Zelaya is nu in balbezit. Maldonado tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Maldonado krijgt een gele kaart.

56e minuut.
Huezo speelt de bal door. Ponce rent richting de bal. Blas Lizama onderschept slim de pass. Huezo is nu in balbezit. Huezo geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

69e minuut.
Aguilar Chicas geeft de bal voor. Inworp. Velásquez met een snelle inworp. Guzmán rent richting de bal. Guzmán geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Zelaya heeft problemen om de bal te vangen. Zelaya probeert naar een medespeler te passen. Maldonado bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortiz is nu in balbezit. Ortiz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Doce Lobos 46%, RMD 54%.
Doce Lobos - RMD 0:3

RMD