Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
españa jr cdaguilafc
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
53% Spel op eigen helft 47%
11 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.8 gemiddelde waardering 15.6
poor Schieten hopeless
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen hopeless


9e minuut.
Gaspar bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosales verovert de bal door een tackle van achteren. Rosales passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Erazo de bal. Erazo haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Cedillos bereikt de bal nog maar net als eerste. Cedillos geeft een lange en hoge pass. Cárcamo heeft problemen om de bal te vangen. Alfaro is nu in balbezit. Alfaro draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Cienfuegos is nu in balbezit. Solís verovert de bal door een tackle van achteren. Solís passt de bal met de wreef. Erazo is nu in balbezit. Erazo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
españa jr - cdaguilafc 0:1

32e minuut.
Cabral verovert de bal door een tackle van achteren. Cárcamo is nu in balbezit. Solís onderschept slim de pass. Erazo bereikt de bal nog maar net als eerste. Erazo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Anaya met een sublieme pass. Cárcamo is nu in balbezit. Cárcamo speelt de bal door. Alfaro rent richting de bal. Alfaro geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: españa jr 61%, cdaguilafc 39%.
españa jr - cdaguilafc 0:1

46e minuut.
Alfaro rent richting de bal. Alfaro probeert naar een medespeler te passen. Noriega is nu in balbezit. Noriega haalt uit met een fantastische trap. Cedillos probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Benítez rent richting de bal. Alfaro onderschept slim de pass. Alfaro passt de bal met de wreef. Noriega is nu in balbezit. Noriega haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Daar is Manrique, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alfaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Alfaro passt de bal met de wreef. Noriega bereikt de bal nog maar net als eerste. Noriega draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: españa jr 46%, cdaguilafc 54%.
españa jr - cdaguilafc 0:1