Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
RMD españa jr
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
45% Spel op eigen helft 55%
6 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 15.5
poor Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


19e minuut.
Daar is Noriega, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zelaya is nu in balbezit. Met opzet legt Noriega zijn tegenspeler op de grond. Noriega krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Pimentel bereikt de bal nog maar net als eerste. Pimentel haalt uit met een fantastische trap. Klungelig pakt Barahona de bal. Tobí bereikt de bal nog maar net als eerste. Tobí draait met de bal, schiet en ... Paal!

37e minuut.
Cedillos probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gaspar is nu in balbezit. Gaspar probeert naar een medespeler te passen. Noriega rent richting de bal. Noriega haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RMD 47%, españa jr 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
RMD - españa jr 0:0

51e minuut.
Pele Zapata geeft de bal voor. Inworp. Ponce zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Chávez rent richting de bal. Chávez geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Huezo passt de bal in één keer door. Cienfuegos geeft de bal voor. Alfaro kopt de bal weg. Noriega rent richting de bal. Noriega schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Ponce bereikt de bal nog maar net als eerste. Pele Zapata bereikt de bal nog maar net als eerste. Ponce verovert de bal door een tackle van achteren. Ponce draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
RMD - españa jr 1:0

89e minuut.
Zelaya probeert de bal met de borst te controleren. Alfaro rent richting de bal. Alfaro met een sublieme pass. Noriega bereikt de bal nog maar net als eerste. Noriega schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RMD 43%, españa jr 57%.
RMD - españa jr 1:0
RMD