Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Delicias.F.C Josue FC
super goll Tactiek Bastile
51% Balbezit 49%
52% Spel op eigen helft 48%
6 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 0
40.5 gemiddelde waardering 43.8
good Schieten very good
adequate Passen good
adequate Verdedigen adequate


3e minuut.
Domínguez is nu in balbezit. Mordechaj legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Domínguez is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Krakker kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Boguszewski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Delicias.F.C - Josue FC 1:0

12e minuut.
Decebal met een snelle inworp. Daar is Ben Barek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ben Barek passt de bal zonder na te denken. Dalbeck rent richting de bal. Dalbeck schiet op doel. van Diermen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Dalbeck maakt een snoekduik en kopt de bal. van Diermen bokst de bal weg.

19e minuut.
Casillas bereikt de bal nog maar net als eerste. Casillas geeft een lange en hoge pass. Jasečko bereikt de bal nog maar net als eerste. Jasečko draait met de bal, schiet en ... Boguszewski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Casillas onderschept slim de pass. Casillas geeft de bal voor. Angus is nu in balbezit. Dalbeck rent richting de bal. Dalbeck haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Lerinc zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gauzzi verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Dodos de bal. Dalbeck bereikt de bal nog maar net als eerste. Dalbeck draait met de bal, schiet en ... van Diermen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

42e minuut.
Küçüker onderschept slim de pass. van Diermen is nu in balbezit. Dalbeck verovert de bal door een tackle van achteren. Dalbeck draait met de bal, schiet en ... Dodos probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Delicias.F.C - Josue FC 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Delicias.F.C 51%, Josue FC 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Delicias.F.C - Josue FC 1:1

46e minuut.
Lapač speelt de bal door. Lerinc is nu in balbezit. Lerinc passt de bal zonder na te denken. Angus bereikt de bal nog maar net als eerste. Angus haalt uit met een fantastische trap. van Diermen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

50e minuut.
Zamaryka neemt vlug de vrije trap. Angus kopt de bal weg. Daar is Dodos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dalbeck bereikt de bal nog maar net als eerste. Dalbeck schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Gauzzi probeert de bal met de borst te controleren. Lerinc bereikt de bal nog maar net als eerste. Lerinc passt de bal met de wreef. Libisser rent richting de bal. Libisser haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Jasečko is nu in balbezit. Jasečko schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Delicias.F.C - Josue FC 2:1

68e minuut.
Lapač geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Decebal met een snelle inworp. Potrzebowski rent richting de bal. Potrzebowski geeft een hoge lob. van Diermen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Delicias.F.C - Josue FC 2:2

80e minuut.
Klungelig pakt Krakker de bal. Krakker passt de bal in één keer door. Jasečko bereikt de bal nog maar net als eerste. Jasečko draait met de bal, schiet en ... Boguszewski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Delicias.F.C - Josue FC 3:2

85e minuut.
Casillas speelt de bal door. Dalbeck is nu in balbezit. Lapač geeft een lange en hoge pass. Zamaryka is nu in balbezit. Zamaryka schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Delicias.F.C 53%, Josue FC 47%.
Delicias.F.C - Josue FC 3:2