Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Inde.yunior Josue FC
umana155 Tactiek Bastile
47% Balbezit 53%
47% Spel op eigen helft 53%
10 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
8 Buitenspel 1
55.5 gemiddelde waardering 44.7
formidabel Schieten goed
solide Passen goed
solide Verdedigen goed


15e minuut.
Mạnh Trường rent richting de bal. Dobor bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobor passt de bal met de wreef. Tronconi bereikt de bal nog maar net als eerste. Tronconi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Dobor passt de bal in één keer door. Mạnh Trường is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Vančík. Vančík krijgt een gele kaart. Mạnh Trường wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

25e minuut.
Bordallo probeert naar een medespeler te passen. Clausen bereikt de bal nog maar net als eerste. Clausen geeft de bal voor. Tronconi is nu in balbezit. Tronconi schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Decebal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Inde.yunior - Josue FC 1:0

28e minuut.
Vančík is nu in balbezit. Mạnh Trường verovert de bal door een tackle van achteren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Dobor neemt de hoekschop. Fartaria maakt een snoekduik en kopt de bal. Boguszewski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Vančík is nu in balbezit. Vančík passt de bal zonder na te denken. Potrzebowski speelt de bal door. Dalbeck rent richting de bal. Dalbeck schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Ben Barek heeft problemen om de bal te vangen. Clausen is nu in balbezit. Clausen probeert naar een medespeler te passen. Fartaria is nu in balbezit. Fartaria haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Vančík, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Inde.yunior - Josue FC 2:0

36e minuut.
Lerinc bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Casillas met de inworp. Lerinc geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Inde.yunior 45%, Josue FC 55%.
Inde.yunior - Josue FC 2:0

57e minuut.
Angus rent richting de bal. Zamaryka is nu in balbezit. Zamaryka met een sublieme pass. Lerinc bereikt de bal nog maar net als eerste. Lerinc geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Clausen kopt de bal weg. Fartaria rent richting de bal. Fartaria passt de bal in één keer door. Mạnh Trường bereikt de bal nog maar net als eerste. Mạnh Trường draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Bordallo bereikt de bal nog maar net als eerste. Bordallo met een sublieme pass. Tronconi is nu in balbezit. Tronconi schiet op doel. Boguszewski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Inde.yunior - Josue FC 3:0

67e minuut.
Bordallo speelt de bal door. Fartaria rent richting de bal. Fartaria probeert naar een medespeler te passen. Tronconi bereikt de bal nog maar net als eerste. Tronconi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Inde.yunior - Josue FC 4:0

78e minuut.
Fartaria bereikt de bal nog maar net als eerste. Clausen is nu in balbezit. Fartaria bereikt de bal nog maar net als eerste. Fartaria draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Inde.yunior - Josue FC 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Inde.yunior 49%, Josue FC 51%.
Inde.yunior - Josue FC 5:0