Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ADEREL Lourdes Josue FC
ADEREL 2020 Tactiek Bastile
55% Balbezit 45%
34% Spel op eigen helft 66%
25 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 1
58.6 gemiddelde waardering 41.1
very good Schieten adequate
excellent Passen good
solid Verdedigen solid


7e minuut.
Díaz Arce geeft een hoge lob. Martín Hernández kopt de bal weg. Hervás bereikt de bal nog maar net als eerste. Hervás haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ADEREL Lourdes - Josue FC 1:0

14e minuut.
Cervantes met een snelle inworp. Lerinc rent richting de bal. Martín Hernández verovert de bal door een tackle van achteren. Martín Hernández geeft een hoge lob. Ronaldo springt en kopt de bal. Boguszewski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

26e minuut.
Boguszewski met een harde bal richting middenveld. Daar is Angus, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Martín Hernández. Martín Hernández krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Ronaldo is nu in balbezit. Mordechaj onderschept slim de pass. Mordechaj geeft een lange en hoge pass. Zejnati geeft de bal voor. Hervás springt en kopt de bal. Boguszewski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Zejnati verovert de bal door een tackle van achteren. Zejnati speelt de bal door. Hervás is nu in balbezit. Hervás haalt uit met een fantastische trap. Boguszewski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ADEREL Lourdes - Josue FC 2:0

40e minuut.
Martín Hernández verovert de bal door een tackle van achteren. Martín Hernández passt de bal zonder na te denken. Hervás bereikt de bal nog maar net als eerste. Hervás heeft problemen om de bal te vangen. Hervás draait met de bal, schiet en ... Boguszewski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ADEREL Lourdes 32%, Josue FC 68%.
ADEREL Lourdes - Josue FC 2:0

48e minuut.
Vlada speelt de bal door. Vančík verovert de bal door een tackle van achteren. Hervás rent richting de bal. Hervás haalt uit met een fantastische trap. Boguszewski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ADEREL Lourdes - Josue FC 3:0

54e minuut.
Daar is Vančík, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vančík onderschept slim de pass. Hervás is nu in balbezit. Hervás schiet op doel. Boguszewski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ADEREL Lourdes - Josue FC 4:0

56e minuut.
Zejnati met een sublieme pass. Barrientos probeert naar een medespeler te passen. Martín Hernández is nu in balbezit. Martín Hernández schiet op doel. Boguszewski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ADEREL Lourdes - Josue FC 5:0

57e minuut.
Cervantes bereikt de bal nog maar net als eerste. Cervantes geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Vančík de bal. Hervás onderschept slim de pass. Hervás draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Hervás bereikt de bal nog maar net als eerste. Hervás haalt uit met een fantastische trap. Boguszewski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

62e minuut.
Cervantes passt de bal zonder na te denken. Martín Hernández is nu in balbezit. Martín Hernández passt de bal in één keer door. Hervás is nu in balbezit. Hervás draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Zejnati neemt de hoekschop. Hervás bereikt de bal nog maar net als eerste. Hervás draait met de bal, schiet en ... Boguszewski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ADEREL Lourdes - Josue FC 6:0

70e minuut.
Klungelig pakt Pele Zapata de bal. Pele Zapata probeert naar een medespeler te passen. Barrientos met een sublieme pass. Ronaldo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ronaldo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Pele Zapata verovert de bal door een tackle van achteren. Zamaryka begaat een overtreding. Pele Zapata is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Zamaryka speelt de bal door. Schirripa met een snel genomen vrije trap. Martín Hernández is nu in balbezit. Martín Hernández haalt uit met een fantastische trap. Boguszewski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

75e minuut.
Na een snelle pass probeert Ronaldo de bal onder controle te krijgen. Cervantes geeft een hoge lob. Decebal is nu in balbezit. Hervás onderschept slim de pass. Hervás haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Ben Barek met een sublieme pass. Angus bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Vlada zijn tegenspeler op de grond. Angus raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Angus kan niet meer verder spelen. Moşneguţu komt het veld opgelopen.

87e minuut.
Pele Zapata verovert de bal door een tackle van achteren. Pele Zapata geeft een hoge lob. Hervás rent richting de bal. Hervás draait met de bal, schiet en ... Boguszewski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ADEREL Lourdes - Josue FC 7:0

88e minuut.
Vančík onderschept slim de pass. Vančík met een sublieme pass. Daar is Decebal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zejnati bereikt de bal nog maar net als eerste. Zejnati haalt uit met een fantastische trap. Boguszewski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ADEREL Lourdes 37%, Josue FC 63%.
ADEREL Lourdes - Josue FC 7:0