Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KUNG2521 winlintun FC
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
47% Spel op eigen helft 53%
10 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.4 gemiddelde waardering 16.4
hopeless Schieten poor
poor Passen poor
hopeless Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Dingbo geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Wah de bal onder controle te krijgen. Chenggui rent richting de bal. Samsee is nu in balbezit. Samsee draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KUNG2521 - winlintun FC 1:0

21e minuut.
Dingbo is nu in balbezit. Dingbo geeft de bal voor. Tsu-Fung probeert de bal aan de voet te houden. Petmang is nu in balbezit. Petmang draait met de bal, schiet en ... Promrat verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Fangda Dechakup is nu in balbezit. Fangda Dechakup geeft een lange en hoge pass. Nung rent richting de bal. Nung haalt uit met een fantastische trap. Wiriyakrai werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
KUNG2521 - winlintun FC 1:1

35e minuut.
Wah raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Lamon komt het veld opgelopen.

37e minuut.
Chenggui kopt de bal weg. Fei rent richting de bal. Fei geeft een lange en hoge pass. Samsee is nu in balbezit. Samsee passt de bal met de wreef.
GOOOAAAAAAL!!!
KUNG2521 - winlintun FC 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KUNG2521 40%, winlintun FC 60%.
KUNG2521 - winlintun FC 2:1

48e minuut.
Aoguo geeft een hoge lob. Daar is Petmang, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Samsee rent richting de bal. Samsee schiet op doel. Sinklud probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
KUNG2521 - winlintun FC 3:1

55e minuut.
Mani bereikt de bal nog maar net als eerste. Piriyakuntorn verovert de bal door een tackle van achteren. Piriyakuntorn met een sublieme pass. Petmang bereikt de bal nog maar net als eerste. Petmang haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Shin-Wa neemt de hoekschop. Fangda Dechakup bereikt de bal nog maar net als eerste. Fangda Dechakup schiet op doel. Wiriyakrai probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
KUNG2521 - winlintun FC 3:2

84e minuut.
Samsee passt de bal zonder na te denken. Fei bereikt de bal nog maar net als eerste. Shin-Wa tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Shin-Wa krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KUNG2521 53%, winlintun FC 47%.
KUNG2521 - winlintun FC 3:2