Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AEyZaar nathapong
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
48% Spel op eigen helft 52%
11 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 17
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen unsatisfactory


28e minuut.
Onpakddee probeert naar een medespeler te passen. Tonvisit is nu in balbezit. Chi Fong verovert de bal door een tackle van achteren. Jaimun bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaimun haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Benjathikul met de inworp. Onpakddee bereikt de bal nog maar net als eerste. Onpakddee passt de bal in één keer door. Tonvisit rent richting de bal. Tonvisit schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AEyZaar - nathapong 1:0

42e minuut.
Lertwachirachot passt de bal met de wreef. Kaewsang is nu in balbezit. Kaewsang passt de bal in één keer door. Yindeeyoungyeon rent richting de bal. Yindeeyoungyeon schiet op doel. Jaroenprasert verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AEyZaar 54%, nathapong 46%.
AEyZaar - nathapong 1:0

48e minuut.
Dingbo geeft een lange en hoge pass. Kaewsang bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaewsang passt de bal in één keer door. Hwa rent richting de bal. Hwa draait met de bal, schiet en ... Jaroenprasert bokst de bal weg.

56e minuut.
Hua rent richting de bal. Hua geeft een lange en hoge pass. Jaimun kopt de bal weg. Tonvisit bereikt de bal nog maar net als eerste. Tonvisit schiet op doel. Manasuk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Tonvisit is nu in balbezit. Tonvisit draait met de bal, schiet en ... Manasuk probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AEyZaar - nathapong 2:0

75e minuut.
Kaewsang met een sublieme pass. Yindeeyoungyeon rent richting de bal. Onpakddee begaat een overtreding. Onpakddee krijgt een gele kaart.

76e minuut.
Daohui is nu in balbezit. Hua legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Daohui is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Yindeeyoungyeon kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Jaroenprasert werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AEyZaar - nathapong 2:1

84e minuut.
Daohui rent richting de bal. Daohui met een sublieme pass. Daar is Chi Fong, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tonvisit bereikt de bal nog maar net als eerste. Tonvisit schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AEyZaar - nathapong 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AEyZaar 41%, nathapong 59%.
AEyZaar - nathapong 3:1