Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Niran FC Po Tae FC
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
46% Spel op eigen helft 54%
8 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
16.9 gemiddelde waardering 17.8
poor Schieten weak
poor Passen poor
hopeless Verdedigen unsatisfactory


9e minuut.
Rakdetch geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jitwiset met een snelle inworp. Chang lin is nu in balbezit. Chang lin haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Araya geeft een hoge lob. Klungelig pakt Baigiang de bal. Tsu rent richting de bal. Chang lin rent richting de bal. Chang lin draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Gow Jen rent richting de bal. Chang lin rent richting de bal. Hwa Kai is nu in balbezit. Chang lin onderschept slim de pass. Chang lin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Niran FC - Po Tae FC 0:1

28e minuut.
Chang lin raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Zaidil bin Ghazali komt het veld opgelopen.

30e minuut.
Gow Jen geeft de bal voor. Daar is Dunsatit, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rakdee rent richting de bal. Rakdee schiet op doel. Wongwonnrod probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Sanpakij verovert de bal door een tackle van achteren. Rakdee onderschept slim de pass. Chamnanraksa is nu in balbezit. Rakdee bereikt de bal nog maar net als eerste. Rakdee draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Niran FC - Po Tae FC 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Niran FC 40%, Po Tae FC 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Niran FC - Po Tae FC 1:1

58e minuut.
Rattanawongsakul bereikt de bal nog maar net als eerste. Rattanawongsakul met een sublieme pass. Chamnanraksa rent richting de bal. Rakdee rent richting de bal. Rakdee schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Tsu is nu in balbezit. Zaidil bin Ghazali rent richting de bal. Tsu rent richting de bal. Zaidil bin Ghazali is nu in balbezit. Zaidil bin Ghazali draait met de bal, schiet en ... Phi Sua probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Niran FC - Po Tae FC 1:2

85e minuut.
Chamnanraksa probeert naar een medespeler te passen. Rakdee rent richting de bal. Dunsatit is nu in balbezit. Rakdee onderschept slim de pass. Rakdee draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Niran FC 53%, Po Tae FC 47%.
Niran FC - Po Tae FC 1:2