Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Niran FC nathapong
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
55% Spel op eigen helft 45%
6 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.9 gemiddelde waardering 16.7
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Araya geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Daohui zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Yindeeyoungyeon bereikt de bal nog maar net als eerste. Yindeeyoungyeon schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

15e minuut.
Pengsapha geeft een lange en hoge pass. Hwa kopt de bal weg. Klungelig pakt Hwa Kai de bal. Lertwachirachot bereikt de bal nog maar net als eerste. Lertwachirachot geeft een lange en hoge pass. Paal! Phi Sua kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

26e minuut.
Klungelig pakt Tingwei de bal. Rakdee bereikt de bal nog maar net als eerste. Tingwei is nu in balbezit. Rakdee onderschept slim de pass. Rakdee schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Chi Fong geeft een lange en hoge pass. Daar is Daohui, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hwa is nu in balbezit. Hwa draait met de bal, schiet en ... Phi Sua maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Niran FC - nathapong 0:1

38e minuut.
Kaewsang is nu in balbezit. Kaewsang speelt de bal door. Hwa rent richting de bal. Hwa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Niran FC - nathapong 0:2

45e minuut.
Gow Jen rent richting de bal. Yindeeyoungyeon onderschept slim de pass. Yindeeyoungyeon probeert naar een medespeler te passen. Rakdee rent richting de bal. Rakdee schiet op doel. Manasuk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Niran FC 54%, nathapong 46%.
Niran FC - nathapong 0:2

55e minuut.
Phojun bereikt de bal nog maar net als eerste. Yindeeyoungyeon bereikt de bal nog maar net als eerste. Phojun bereikt de bal nog maar net als eerste. Yindeeyoungyeon onderschept slim de pass. Yindeeyoungyeon schiet op doel. Phi Sua probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

59e minuut.
Phojun geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Daohui met de inworp. Yindeeyoungyeon is nu in balbezit. Yindeeyoungyeon draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Kaewsang probeert naar een medespeler te passen. Daohui is nu in balbezit. Daohui probeert naar een medespeler te passen. Hwa is nu in balbezit. Hwa draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Niran FC - nathapong 0:3

70e minuut.
Dingbo geeft de bal voor. Pengsapha probeert de bal aan de voet te houden. Junheng bereikt de bal nog maar net als eerste. Junheng draait met de bal, schiet en ... Manasuk maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Tingwei met een sublieme pass. Lertwachirachot probeert naar een medespeler te passen. Baigiang is nu in balbezit. Hwa onderschept slim de pass. Hwa draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Niran FC 57%, nathapong 43%.
Niran FC - nathapong 0:3