Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Redkop Fc KUNG2521
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
46% Spel op eigen helft 54%
10 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.9 gemiddelde waardering 15.3
poor Schieten hopeless
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen hopeless


5e minuut.
Aoguo speelt de bal door. Samsee bereikt de bal nog maar net als eerste. Samsee speelt de bal door. Petmang is nu in balbezit. Petmang schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Chi met een sublieme pass. Khachomprasart rent richting de bal. Khachomprasart geeft een lange en hoge pass. Petmang rent richting de bal. Petmang schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Redkop Fc - KUNG2521 0:1

27e minuut.
Chi is nu in balbezit. Taepanich is nu in balbezit. Oodyn onderschept slim de pass. Oodyn met een sublieme pass. Petmang bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Redkop Fc - KUNG2521 0:2

36e minuut.
Chi is nu in balbezit. Lamphun is nu in balbezit. Chi onderschept slim de pass. Chi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Jindamai geeft de bal voor. Klungelig pakt Che Ho de bal. Dingbo begaat een overtreding. Dingbo krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Klungelig pakt Oodyn de bal. Dusitwilai probeert naar een medespeler te passen. Taepanich rent richting de bal. Chi bereikt de bal nog maar net als eerste. Chi draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Redkop Fc 50%, KUNG2521 50%.
Redkop Fc - KUNG2521 0:2

63e minuut.
Mani bereikt de bal nog maar net als eerste. Mani geeft een hoge lob. Chi bereikt de bal nog maar net als eerste. Taepanich bereikt de bal nog maar net als eerste. Taepanich draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
Shinawatra controleert de bal met de borst. Chenggui onderschept slim de pass. Chenggui probeert naar een medespeler te passen. Petmang is nu in balbezit. Petmang schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Klungelig pakt Gocher Chan de bal. Dusitwilai is nu in balbezit. Mani begaat een overtreding. Mani krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Redkop Fc 42%, KUNG2521 58%.
Redkop Fc - KUNG2521 0:2